Arama sonuçları: *

1. !Mete

3060 ekran kartında crash yiyorum

ASUS DUAL OC RTX3060 kullanıyorum. Ve oyunlarda crash yiyorum. AI'a sorduğumda PSU'nun sorunlu olduğunu söyledi. MSI MAG A600DN kullanıyorum. Çok giriş seviyede olduğunu ve yükü kaldıramadığını söylüyor. Oyunları oynarken ekran donuyor (siyah ekran olmuyor) ve masaüstüne atıyor. 537.58 söyledi...
  2. !Mete

2 Senelik AMD Radeon Deneyimim

Uzun bir aradan sonra hayalini kurduğum sistemimi almıştım. Windows kurdum ve kullanmaya başladım. Bir süre sonra yavaştan hatalar almaya başladım NOT: Ekran Kartım ASUS Dual RX6600 V2 Çok sinirleniyordum çünkü oynadığım oyunlardan ya ban yiyordum yada en önemli anlarımda wattman alır çökme...
  3. !Mete

5070ti ekran kartı önerisi

Merhabalar 5070Tİ alacağım da ROG dışında hangi 5070ti yı önerirsiniz ?
  4. !Mete

Ekran kartı gereksiz ısınma sorunu

ASUS DUAL V2 RX6600 kullanıyorum. Chrome'da sıcaklıklar maksimum 44 derece gördüm ve bu sıcaklıklar gittikçe her baktığım da bir bir artıyor. Odanın sıcaklığından mı bilemiyorum. Peteğin verdiği sıcak mı bilemiyorum. Ama ben bu kartı hep 36-35 bilemedin 37 derece görüyordum chrome da. Dün...
  5. !Mete

Ekran kartının boşta sıcaklığı normal mi ?

Normalde boşta 35 derece olan kart chrome da gezinirken 43 derece veya 41 derece görüyorum. Dün başladı bu olay. Ya da benim bunca zamandır haberim yoktu. Normal midir. Ben Chrome da gezinirken hep 36-35-37 derecelerde gezindiğini biliyorum. Şimdiden teşekkürler.
  6. !Mete

Normal ASUS RX6600'ün v2'den farkı nedir?

Ben bir aydınlık yaşadım. Benim kartım sadece ASUS Dual RX6600 değil, ASUS Dual V2 RX6600'müş. Ben normal RX6600 (ASUS Dual) ile karşılaştırma yaptım hep. Benimkisi V2 modelininmiş. Ben bütün karşılaştırmalarımı RX6600 (v2 olmayan) kartla yaptım. Peki bu V2 modelinin özelliği nedir? Performans...
  7. !Mete

ASUS DUAL RX6600 mü Yoksa Gigabyte RX6600 mü ?

Sizce hangisi daha iyi. Hangisinin Soğutma performansı iyidir ? ASUS diye düşünüyorum ama Gigabyte 3 fanlı olduğu için kafam karışıyor. Özellik bakımından hangisi daha iyi, Bir konuda avantajı olup hangi konularda dezavantajı var bu iki kart karşılaştırılırsa ? Gigabyte'ın kalitesi mi ASUS...
  8. !Mete

Hotspot Sıcaklığı önemli mi ?

Merhaba. Arkadaşlar hotspot önemli mi ? hiç bir pc toplama videolarında oyun testinde Hotspot'a dikkat edilmiyor. Sadece ekran kartın kendisine dikkat ediliyor. Atıyorum 4060 ekran kartımız var. Resident Evil Village oynuyoruz. Ekran kartı 61 derece, Hotspot 70-75 derece. Buna test videoları...
  9. !Mete

RX6600 VS 5700XT hangisi daha iyi ?

Merhaba. Arkadaşlar ben ASUS RX6600 e sahibim. Oyunun sistem gereksinimlerine baktığım zaman 5700XT ile karşılaştırayım dedim. Videolarda 5700xt daha fazla FPS alıyor. Bu RX5700xt'nin fazla güç kullandığından mı oluyor ? yoksa RX6600 kesin olarak 5700xt'den kötü mü ? hangisi daha iyi ? bence...
  10. !Mete

ASUS vs Sapphire hangisi alınır ?

RX6600 olarak neyi seçerdiniz ? (Sapphire ve ASUS Dual Olarak) cevaplarınızı bekliyorum.
  11. !Mete

Thermal Grizzly Kryonaut 5600XT için yeter mi ?

Merhabalar. Arkadaşımın MSI Mech OC RX5600 XT ekran kartı var 200-300 TL bütçesi var. Ekran kartının macununu yenilemek istiyor. Bu yeterli olur mu ? https://www.akakce.com/termal-macun/en-ucuz-thermal-grizzly-kryonaut-1gr-12-5w-yuksek-performansli-tg-k-001-rs-fiyati,1382137834.html
  12. !Mete

Hotspot derecesi kaç olmalı ?

Hocam kuzenimin önerdiği bir oyun var. Operation Harsh Doorstop diye. Hocam bazen ekran kartımın hotspot sıcaklıkları 70-75 civarlarına çıkıyor. Ekran kartımın kendisi ise 50-54 derece. Hotspot önemli bir şey mi yoksa pek takılmayacak bir şey mi ? Sistem RX6600 R5 5600 16GB RAM.
  13. !Mete

Sizce hangi RX6600 ?

https://www.akakce.com/ekran-karti/en-ucuz-gigabyte-rx-6600-eagle-128-bit-gddr6-8-gb-fiyati,1648469834.html https://www.akakce.com/ekran-karti/en-ucuz-sapphire-pulse-radeon-rx-6600-11310-01-20g-128-bit-gddr6-8-gb-fiyati,1460317481.html...
  14. !Mete

Ekran kartım boşta sıcaklığı normal mi ?

GPU 37 GPU HOTSPOT 37. sizce normal mi cevaplarınızı bekliyorum. (ASUS DUAL AMD RADEON RX6600)
  15. !Mete

Ekran kartımın ömrünü yemiş olabilir miyim?

Hocam RX6600 kullanıyorum MSI Afterburner kullanıyordum eskiden hiçbir şeye ellemiyordum fakat elim yanlışlıkla tıklamış olabilirdi. Core clock 2400'ler de falandı (herhalde) bunu bir süre kullandım. Bir gün Minecraft oynarken ekran kartımın biraz fazla ısındığını gördüm. Ekran kartımın...
  16. !Mete

RX6600 mü ARC770 mi ?

Hocam benim ekran kartım rx6600. Çoğu oyunda benim ekran kartımda daha fazla FPS veriyor. Ama sıkıntıları var diye biliyorum optimizasyonla ilgili.
  17. !Mete

Gigantic Rampage edition bu sistemi zorlar mı ?

Arkadaşlar rx6600 R5 5600 sistemim var. Bu oyunun optimizasyon sorunları mı var bilmiyorum ama düşük fps alıyordum eskiden. (eskiden oynuyordum) sistem gereksinimlerini hatırlayamıyorum ama yüksek olduğunu hatırlıyorum. En yüksek ayarlarda falan oynuyordum oyunu. Bir şey olur mu arkadaşlar ?
  18. !Mete

RX6600 ekran kartına bir şey olur mu ?

Hocam CS2 de ana menüye geldim. Anamenü GPU'nun en sıcak yeri 75 idi bende ana menünün manzarasını değiştirdim ve sıcaklık düştü ekran kartıma bir şey olur mu ? daha yeni şimdi farkettim nerelere kaadar çıktı bilemiyorum artık. Arkadaş her gün sıkıntı edeceğim bir şey çıkıyor.
  19. !Mete

AMD'nin grafik seçenekleri ekran kartına bir şey yapar mı ?

Hocam rx6600 ekran kartım var. Bazı oyunlarda denemiştim (bazı grafikleri) bir şey olur mu tek hatırladığım şey Left 4 Dead 2 'de kullanmıştım ama fps sabit olduğu için bir şeye yaramamıştı. Ama başka şeylerde denedim mi bilmiyorum. Zarar verir mi herhangi bir şey yapar mı şuan grafik...
  20. !Mete

AMD artık ekran kartı yapmayacak mı ?

Merhaba. Artık AMD ekran kartı yapmayacak mı ? geri adım mı atıyorlar , artık düşük ve orta bir segmentte ekran kartı üretecek diyorlar.
Geri