Arama sonuçları: *

1. Furkan_Demir

Bu PSU bu kartlardan birini besler mi ?

Arkadaşlar ryzen 3 3100 1650Super sistemi 3.5 yıl boyunca bu psu ile kullandım. Ekran kartım bozulduğu için ekran kartı alıcam fakat bu PSU rx570 veya GTX 1650 kartlarından birini rahatlıkla besler mi ?
  2. Furkan_Demir

2500₺ GTX 1650 Alınır mı

https://shbd.io/s/EdNLqcON Daha pazarlık konuşmadım.
  3. Furkan_Demir

2700₺ GTX1650 alınır mı?

Max 3K bütçem var sarı sitede ASUS TUF GTX 1650 4 GB buldum 2700₺'ya alınır mı? Mevcut bilgisayarımda ASUS TUF GTX 1650S 4 GB vardı fakat VRAM arızası veriyor sürücü kurunca görüntüyü kesiyor. FurMark testini yaptırdım 25dk Max 66derece görmüş kart. Kutu fatura duruyor garanti aralık 2023'te...
  4. Furkan_Demir

2. el bu RX570 alınır mı ?

Arkadaşlar ekran kartı almam lazım 1700-1800 arası anlaşırız diye düşünüyorum bu ekran kartı alınır mı ? Garanti etiketi sanki yırtık gibime geldi ama bi sizde kontrol edebilir misiniz ? Akşam 40 dakika Furmark + 20dk oyun testi yapıp değerleri gönderecek...
  5. Furkan_Demir

VRAM arızalı 1650 Super ne kadara satılır?

ASUS TUF GTX 1650 Super 4 GB ekran kartımda VRAM arızası var. Ekran kartının sürücüsünü kurunca görüntü vermiyor. Sürücüsüz görüntü veriyor. Bu halde ne kadara satılır?
  6. Furkan_Demir

Yardım 1650 Super VRAM arızası

Arkadaşlar ben birkaç hafta önce konu açmıştım ekrana görüntü gelmiyor PC açılmıyor diye. Bugün bilgisayarcı aradı ekran kartı VRAM yanmış dedi. Tamiri 1800₺ dedi. Sizce bu durum gerçekten VRAM kaynaklı mıdır? Ekran kartı ASUS TUF 1650 Super...
  7. Furkan_Demir

Çözüldü✓ Ekran kartı sürümünü düşürdükten sonra kullanım arttı (1650S)

Forza Horizon 4 Online da atma sorunu olduğu için önerilen 522.25 sürümünü kurdum ve oyundan atma sorunum çözüldü fakat şimdi fark ettim boşta ekran kartı kullanımım %100lerde geziyor.
  8. Furkan_Demir

Çözüldü✓ GTX 1650 SUPER DVI to VGA Çalışır mı ?

2. Monitör olarak kullanacağım hdmi to vga alıcaktın fakat hdmı ileriye dönük boşta kalsın diye dvı d to vga 24+1 aldım görüntü alabilir miyim herhangi bir sıkıntı olur mu ?
  9. Furkan_Demir

Çözüldü✓ GTX 1650 Super HDMI to VGA Dönüştürücü

Arkadaşlar çift monitör yapacağım 2.el 1 tane eski monitör buldum VGA girişli ekran kartım HDMI to VGA destekler mi ? Asus TUF GTX 1650 Super
Top Bottom