Arama sonuçları: *

1. ScolisT

Çözüldü✓ Bu ne demek oluyor ?

selam arkadaşlar görev yöneticisinden ekran kartının ara ara sıcaklık değerlerine bakıyorum bugün bakayım derken gpu 0 gpu 1 olarak gördüm bu işlemdinin grafik olan ekran kartı yani böyle gözüküypr bunu nasıl kapatacam daha önce yoktu heralde perfonmansa etkiliyor diye duymuştum ?
  2. ScolisT

Ekran kartımın RGB kontrol etme??

selam arkadaşlar asus rog strix 3070 kullanıyorum bildiginiz gibi çizgili şerit gibi bir rgb aydınlatması var onu nerde nasıl özelleştirebilirim?
  3. ScolisT

Ekran kartı güncelleme?

arkadaşlar ekran kartı güncellemesi yaparken yani 22 oct 2024 diyor yeni güncelleme görünmüyor benmi yanlışım? arkadaşlarımda güncelleme geldiğinde bende gelmiyor sebebi nedir ?
  4. ScolisT

Ekran kartımın üzerindeki dügme ne işe yarıyor?

merhaba asus rog strix rtx 3070 var. kasadan bakınca bitane küçük buton sağ sola gider mod olarak (P MODE) Bide (Q Mode) var bunların anlamı ne ne işe yarıyor her iki tarafta?
  5. ScolisT

4070 Mi 3090 Mı Hangisi?

Arkadaşlar bu iki kart arasında kaldım 4070 12gb güncel kart ama 3090 24gb oldugu için kafam karıştı sizin öneriniz fikriniz nedir?
  6. ScolisT

Ekran kartımın Furmark testi nasıl arkadaşlar?

Arkadaşlar GÖRDÜĞÜNÜZ SONUÇLAR ASUS ROG STRİX 3070. FURMARK 8X MAA 10 DK TESTİNDE MAX 69 70 DERECEYİ GÖRDÜ DEGERLER GÜZELMİ
  7. ScolisT

Çözüldü✓ Ekran kartım 90 dereceyi gördü

Merhaba arkadaşlar Bende Asus rog strix 3070 var bugün orjinal mx-6 termal macun ve ıce dragon termal padlerini degistirdim furmark yaptım 5 ci dakkada 90 dereceyi gördü normal mı?
  8. ScolisT

Mining yapılan ekran kartına furmark testi

Merhaba bitane Asus rog strix rtx 3070 aldım fakat emin olmamak ile mining yapıldıgını düşündüm ve kartın içini açtım thermal pad haric. tozlarını temizledim termal macununu yeniledim ve furmark testi yaptım buda test sonuçları degerleri nasıl normal mı ? ayrıca fulmark altındaki ilerleyen sarı...
Top Bottom