Arama sonuçları: *

1. Oneomous

3070ti veya 3070 öneri

Bütçe tam belli değil ama ortalama 15 civarı 3070ti veya 3070 lazım i5 13400f'e Markayı önemsemiyorum fakat fiyatının uygun olması önemli 2.el veya amd önermeyin.
  2. Oneomous

Ekran kartı Öneri (Nvidia)

Nereye bir şey yazsak birisi diyor vram az yok işte eagle modeline verilmez o yüzden Ekran kartı önerir misiniz ? Bütçe 12 civarı yani arttırma ihtimalim var
  3. Oneomous

Ekran Kartı öneri (11.000)

Ekran kartı önerisi istiyorum nvidia olursa iyi olur bütçe başlıkta f p olursa sevinirim 3 fanlı olması tercihim. https://www.hepsiburada.com/gigabyte-rtx-3070-eagle-8gb-gddr6x-256-bit-rgb-led-nvidia-ekran-karti-p-HBCV000034DSIQ?url_src=and-product-detail Bu var uygun mu bilemedim ayrıca rev2...
  4. Oneomous

Gpu tweak ile oc nasıl yapılır ?

Bu fotoğrafta altını kırmızı çizdiğim yerleri arttırmak ekran kartına zarar verir mi ? Veya nasıl arttırmalıyım ?
  5. Oneomous

Gtx1050 Performansında bir sorun mu var ?

Biliyorum iyi bir ekran kartı değil fakat en azından belli başlı oyunlarda sorun çıkarmaması gereken kart olduğunu düşünüyorum. Mesela rocket league oynarken bazen deli gibi drop giriyor anlamsız bir şekilde performans düşüklüğü var ve sebebini anlayamıyorum. Bu sorunumun bununla alakası var...
  6. Oneomous

1050 ile Cyberpunk oynarken ısınmıyor

720p en düşükte oynuyorum fakat dün Abdullah abinin çektiği videoyu gördüm ekran kartı 60 65 derecelerde geziyor fakat benim genel sistemimin sıcaklığı şu şekilde düşündüren şey şu oldu acaba az çalıştığı için mi felan diye merak ettim. Oyunu 2 3 saat oynadıktan sonra aldığım ss...
Top Bottom