Arama sonuçları: *

1. Squirtle48

Öneri Ekran kartı önerisi.

Merhaba arkadaşlar. MSI bir leptopum var. İçerisinde "GeForce GTX 850M640 @ 0.88 GHz128 Bit @ 2000 - 5000 MHz 2GB" Ekran kartı bulunmakta. Bir de APU sistem bir masaüstüm var. Bu masaüstüne kullandığım bir iki programda, daha rahat çalışabilmek için ekran kartı alacağım. Bu MSI leptoptaki ekran...
  2. Squirtle48

3080 için Riser kablo önerisi.

Merhaba arkadaşlar. Asus Rog Strix 3080 ekran kartım için, dikey konumlandırmak için " Riser " kablo arıyorum. Piyasaya biraz göz gezdirdikten sonra, fiyatların bir kabloya göre oldukça yüksek olduğunu farkettim. Normalde bütçe yazacaktım fakat, bu ekran kartı için F/P en uygun fiyatlı bir "...
  3. Squirtle48

Çözüldü✓ Asus Rog Strix OC 3080 stoklara ne zaman girer?

Merhaba arkadaşlar. Sorum yukarıda. Sizce Asus 3080 OC edition stoklara ne zaman girer? Firmaların hepsiyle görüştüm. Kimseden net bir cevap yok. Bazısı ay sonu bazısı 3-5 ay sonra bazısı 15 güne gelir diyor. Sizin düşünceleriniz nedir bu konuda? Kasım ayında sizce stoklara giriş olur mu?
  4. Squirtle48

E.Kartı güncelleştirmeden sonra 120hz alıyorum.

Merhaba arkadaşlar. Aoc 144hz monitörüm, ekran kartı güncelleştirmesini yaptıktan sonra 144 hz seçeneği Gözükmüyor. 120hz gözüküyor max. HDMI kablom destekliyor. Yeniden kurulum yaptım yine aynı. Acaba neden böyle olmuş olabilir? Bi fikri olan var mı? Ek not: ilk ekran kartı güncelleştirmesini...
  5. Squirtle48

Asus GTX 1080 için termal ped önerileri

Merhaba arkadaşlar. Kasama uzun süredir temizlik yapmıyorum. Detaylı bir temizlik yapmayı düşünüyorum ve yapmışken termal pedleri,macunuda değiştirmeyi düşünüyorum. Çünkü eskisinden daha çok ısınıyor parçalarım. Asus GTX 1080 ekran kartım, hyperX 2400mhz ramlerim. Bunlara termal ped ne...
Geri