Arama sonuçları: *

1. rea1903

Darboğaz Ekran Kartına yada İşlemciye zarar verir mi?

Arkadaşlar ben Laptopuma eGpu yöntemi ile ekran kartı takacağım ama işlemcim pek iyi değil(İ7-4720HQ) çoğu ekran kartıyla darboğaz yapacak belli. Almayı düşündüğüm ekran karı rx580 8GB ilerde ise bu ekran kartını masüstüne takacağım bu yüzden darboğaz oldunca ekran kartına zarar gelebilir mi...
  2. rea1903

Öneri İ7-4720HQ eGPU ekran kartı önerisi

Arkadaşlar bir kaç ay içinde Lapotpuma eGpu yöntemi ile ekran kartı takacağım öncelikle sorum şu: bu işlemciyle darboğaz yapmayacak ve güncel oyunları oynayabileceğim bir ekran kartı var mıdır? 2. sorum ise: şimdi ben ekran kartı alsam laptopuma ve darboğaz yapsa işlemci yada ekran kartı zarar...
  3. rea1903

Öneri İ7-4720HQ eGPU ekran kartı önerisi

Arkadaşlar kasım ayında Laptopum için ekran kartı almak istiyorum. Aslında tam olarak laptopum için olacağı söylenemez 2021 yaz aylarında da sistem toplayacağım bu ekran kartını orada da kullanacağım. Bunun için bu işlemciye takılabilecek en iyi ekran kartı hangisidir onu soruyorum. Son olarak...
  4. rea1903

Laptop Ekran kartı sorunu

Arkadaşlar benim monitörüm 144Hz ve bu özelliği kullanmam için aşağıdaki bölümden değiştirmem gerekiyor ama burada Nvidia ekran kartını değil (Laptop olduğu için iki ekran kartı var biri işlemciyle geliyor) diğer ekran kartını gösteriyor bunu Nvidia denetim masasından değiştirmeyi denedim ama...
  5. rea1903

EGPU (Laptop) darboğaz olurmu

Arkadaşlar ben Laptop bilgisayarıma EGPU yöntemi ile ekran kartı almak istiorum. İşlemcim İntel Core İ7-4720HQ Bu işlemciyle kullanabileceğim darboğaz yapmayacak en iyi ekran kartı nedir? Cevaplarınızı bekliyorum.
  6. rea1903

Bilgisayarımda hangi oyunları oynaybilirim

Arkadaşlar bilgisyarımın linki ve özellikleri imzamda var ben bu sistemle güncel oyunları oynayabilir miyim oynayamaz isem de hangilerini oynayabilirim? Cevaplar için teşekkürler.
Top Bottom