Arama sonuçları: *

1. J

Yardım 7700xt ekran kartı değişim yaptım , sonuçlar nasıl ?

Selamun aleykum , hayırlı günler arkadaşlar. Pc Hocası GG-13 sistemini kullanıyorum. Ryzen 5 7600 işlemci ve 7700xt ekran kartı ile. FSP CMT138 kasa ve 750w psu var. Asus Dual 7700xt ekran kartımda CW sorunu olduğun için değişim istedim. Jelatinli sıfır kutu gönderdiler , seri numarası farklı...
  2. J

Yardım Ekran kartını çıkarırken nelere dikkat etmeliyim ?

Selamun aleykum , hayırlı sabahlar arkadaşlar. Amd 7700xt ekran kartını çıkarırken nelere dikkat etmeliyim ? Pc hocası GG-13 sistemini aldım çok şükür. Ekran kartında coil whine sorunu yaşadığım için değişim istedim. Sizce doğru mu yaptım ? Statik elektrik vb. şeylerden bilgisayara ya da...
  3. J

Yardım Asul dual 7700xt hakkında yardımcı olur musunuz ?

Selamun aleykum , hayırlı günler arkadaşlar. Pc hocası GG-13 sistemini aldım çok şükür. Ekran kartında coil whine sorunu yaşadığım için değişim istedim. Sizce doğru mu yaptım ? Sistemi değil sadece ekran kartını değiştireceğim fakat heyecandan kutular kablolar biraz karıştı. Asus dual 7700xt...
  4. J

Yardım Ekran kartı değişim istedim fakat yine coil whine var :(

Selamun aleykum , hayırlı günler arkadaşlar. İlk defa fullmark testi yapıyorum , sizce sonuçlar nasıl ? Pc hocası gg-13 7700xt sistem. Bu arada sağ taraftan render furry object kapatınca çok kötü ses geliyor. Rdr2 oynarken de çok kötü cızırtı sesi geliyor , coil whine sanırım. Nasıl çözebilirim...
  5. J

Bu sisteme hangi ekran kartı takılır ?

Selamun aleykum , hayırlı akşamlar herkese. Daha önce masaüstü bilgisayar kullanmadım ve yeni yeni araştırıyorum. Yeni yıla kadar f/p çok daha güzel bir sistem çıkmazsa ve hala aynı fiyatta stokta durursa pc hocası 9 sistemini almayı düşünüyorum...
Geri