Arama sonuçları: *

1. O

GPU kullanımının fotoğraftaki gibi gözükmesi normal mi ?

bilgisayarda oyun vb açık değil , yüzde 0 gözüküyor bir sorunum daha var 2.fotoğraftaki gibi çok dalgalı bir kullanım oranı seyrediyor GPU driverler güncel
  2. O

PC'de bir şey açık değilken GPU %100 oluyor

Fotoğraftaki gibi oluyor, ara sıra %100'e çıkıyor. PC'ye format attım ve sürücülerim güncel, OC Scanner ile Overclock yapmıştım, daha sonradan iptal etmiştim. Sizce bu yüzden GPU zarar görmüş olabilir mi? Sebebi nedir? Bu fotoğrafta %0 da gözüküyor , %100 yazdığınıda düşebilirsiniz orada
  3. O

oyunlarda gpu kullanımım anlık olarak yüzde 0 oluyor

Sistemim yeni bu yaz 1 yıl olacak alalı. Neden böyle oluyor . oc scannerla overclock yaptım sonra da gpu ayarlarını varsayılanlara döndürdüm bir iki hafta sonra , bu yüzden mi , geridnüşü varmı ne yapabilirm oyun ve ayar farketmeksizin oluyor bu durum ekran kartı:GTX 1650 işlemci:AMD Ryzen 5...
  4. O

Ekran kartım pc de oyun açık değilken anlık %100 e çıkıyor sonra iniyor ,çıkıyor , arasıra birden %40 a %30 a çıkıyor

OC scanner la overclock yaptım , yapan aklıma ben turp sıkıyım , ondan kaynaklı olabilir mi :(
  5. O

GTX 1650, oyunlarda kulanım oranım aniden grafik ayarları farketmeksizin %90 lardan %60 a %50 ye düşüyor

PUBG ,CS-GO farketmiyor ikisinde de oldu , bilgisayarım birdenbire kendini resetliyor , pubg crash verdi , csgo da hiçbirşey demeden atıyor , nolur yardım edin deli olacağım ,oyun içi sıcaklık değerlerim normal ama GPU kullanım oranım çok oynak SİSTEM ÖZELLİKLERİM : EKRAN KARTI /MSI) GTX 1650...
Top Bottom