Arama sonuçları: *

1. KToprak

Zotac GTX 1650 AMP vs Gigabyte RX 570

Sizce hangi ekran kartı arkadaşlar ? Şuan elimde gigabyte rx 570 var ama sürekli bu kartla alakalı sıkıntılar okuyorum (eskiden MSI Armor vardı onda problem yaşadım iade ettim bunu aldım daha sistem gelmedi kullanmadım ama bununla da alakalı sıkıntılı diyorlar) Vatan dan almıştım 30 lira fazla...
  2. KToprak

Bu Ekran Kartında Bir Sıkıntı Var mı ?

Bu ekran kartını almayı düşünüyorum arkadaşlar ama çok modelleri vs var tam anlamadım bu kartta bi eksiklik vs yok demi çünkü 4 GB modelleri bile daha pahalıya satılan yerler var kafamı karıştırdı biraz...
  3. KToprak

Gigabyte RX570 GAMING 4GB GDDR5 256Bit Nasıldır?

Arkadaşlar bir sistem toplamıştım (imzamda bileşenler mevcut) bir sıkıntı oldu ekran kartını geri gönderdim iade aldılar. Eski ekran kartım RX 570 Armor du. Şimdi bana bir ekran kartı lazım ama bu RX 570 den çok soğudum bunun yerine fiyatıda uygun olan hangi ekran kartını alabilirim. 1169 TL ye...
  4. KToprak

GTX 1650S ile İ3 9100F Darboğaz Yapar mı ?

Arkadaşlar sistemim şu şekilde H310M Pro Vd Plus - İ3 9100F - 8 GB Crucial RAM - 240 GB SDD - Corsair Spec 05 Kasa (VS 550 +80 PSU) Bu parçarlardan hiçbirini değiştiremiyorum o yüzden R5 1600 al gibi yorumlar yapmayın lütfen. Sisteme tek alabileceğim ekran kartı. 1650S ve İ3 9100f in youtube...
  5. KToprak

Ekran Kartı Tavsiyesi

Bir ay kadar önce Vatan' dan sistem topladım arkadaşlar ekran kartı olarak MSİ RX 570 Armor almıştım arızalı çıktı şuan garantide ücret iadesi isticem. Aslında bu kart bana fazla bile gelir aldığımda fiyatı 1169 du. Şimdi bu parayı iade etseler bile malum piyasa artı alabileceğim en uygun ekran...
  6. KToprak

MSİ RX 570 Armor İade Etmeli miyim ?

Arkadaşlar 2 hafta kadar önce vatandan 3350 TL ye sistem topladım. MSİ RX 570 ekran kartını seçmiştim. Maalesef ekran kartında sıkıntı var. Zula, Pubg lite gibi küçük oyunlarda olmasa da Far Cry Primal, COD WW2 gibi biraz daha büyük oyunlarda oynarken ekran tek bir renk oluyor (gri siyah...
Geri