Arama sonuçları: *

1. T

Yardım Rx dual 6750xt coil whine

Merhaba arkadaşlar yeni hazır sistem aldım fakat oyunlar da bu şekilde bir ses çıkıyor uzun süre araştırdım coil whine olma ihtimali varmış bir de siz dinler misiniz https://streamable.com/l10bsn
  2. T

Yardım 6600 XT alacağım fakat dar boğaz

Selam arkadaşlar eski ekran kartımı sattım rx 6600 XT alacağım şuan ki fiyatlardan dolayı o daha mantıklı geliyor fakat işlemcim ryzen 5 3600 muhakkak dar boğaz yaşayacağım işlemcimi anca 4 5 ay sonra değiştire bilirim Asıl sormak istediğim şu oynadığım oyunlar call of duty warzone ve pubg...
  3. T

Yardım rx 580 armor steam pubg sıcaklık değerleri

Merhabalar Rx580 armor ekran kartının bu derecelerde oyun oynasam sıkıntı yaşar mıyım ( steam pubg ) 580 armorun kronik ısınma sorunu olduğunu biliyorum fakat bu kadar fazla ısınması normaldir onu bilmiyorum bu konu hakkında her ahngi bir bilgi verebilecek var mı diğer sistem özellik merak...
  4. T

3060ti ekran kartına watt bilgisi

Thermaltake v200 kasası mevcut 3060ti almayı düşünüyorum ocak ayın dan sonra fakat PSU 600 watt 80+ sertifikalı bu PSU işimi görecek midir yoksa onu da değiştirmek zorunda mıyım Düşünceleriniz için şimdikten teşekkür ederim
  5. T

Msı gtx ve ya amd asus

ASUS TUF 3 Radeon RX 5600 XT OC EVO 6GB GDDR6 192 Bit Ekran Kartı : 3825 lira MSI GeForce GTX 1660 TI GAMING X 6G 6GB GDDR6 192 Bit Ekran Kartı : 3441 lira İndirim zamanların da illa ki uygun fiyata düşebilirler ben şunu öğrenmek istiyorum bu 2 ekran kartın dan hangisi seçilmeli
Top Bottom