Arama sonuçları: *

1. Gizemss

4500 TL'ye RTX 3060 Alma Hikayem

Selamlar, Sizlere RTX 3060'ı 4500 TL'ye alma hikayemi anlatacağım. Bu gece yani 25 Şubat gece 1'den itibaren oldukça stresli geçti. Aramızda @Doğukan Fidan ile tahmin yapıyorduk. Ben 4780 TL dedim, oldukça yaklaşmışım. :D Neyse işte, saat 03:00'dı. @xSkynel 'den mesaj geldi. Ve bu...
  2. Gizemss

RTX 3060 2. El Piyasasında Görülmeye Başlandı!

Selamlar, Haberin doğruluğu ne kadar doğru bilmiyorum. Fakat bazı 'ülkelerde' 2. el satışta bulunuyor. Buradaki model: Gigabyte RTX 3060 12 GB Eagle Satıcının istediği fiyat ise 1080 Dolar. Umarım kartı bekleyenler alabilir. İyi günler dilerim. :)
  3. Gizemss

RX 5700'ü 9000 TL'ye Satma Hikayem

Selamlar, Bir gün evde normal bir şekilde oturuyordum. @xSkynel RX 5700'ünü 5700 TL'ye satacağını yazmıştı. Merak etmiştim ve fiyatlara baktım. Gerçekten de kapış kapış gidiyordu ekran kartları. Ben de öylesine 7500 TL gibi bir fiyata koydum. Yaklaşık 20-30 tane teklif geldi. Fakat kartımı...
  4. Gizemss

AMD 20.8.1 Sürücüsü yayınlandı

Daha fazla bilgi için: https://www.amd.com/en/support/kb/release-notes/rn-rad-win-20-8-1 NOT: WHQL sürüm değil, isteğe bağlı bir sürümdür.
  5. Gizemss

MSI Radeon RX 5700 MECH GP 55 Derece!

Selamlar, bugün ufak bir kaç ayarlama ile ekran kartının sıcaklığını 55'e kadar düşürdüm. Öncelikle yapmanız gerekenler; 1- Radeon Yazılımı üzerinden "Ekran Kartı Profili" özel yapıp, Radeon Chill aktif ediyoruz ve FPS'i bu şekilde sınırlandırıyoruz. Testini yaptığım oyun Assassin's Creed -...
  6. Gizemss

RTX önemli mi?

Başlıkta da yazdığım gibi. RTX önemli midir?
Top Bottom