Arama sonuçları: *

1. Cheazy

Kasayı mı satayım ekran kartını mı?

3-4 aydır ekran kartı arıyorum. İşe gireyim çalışayım alacağım dedim. 7k ya kutu faturalı gaming x 3070 i kaçırdıktan sonra kafayı yedim. 14.5 a galax 5060 alcaktım. Arkadaşlarım dedi alma, yt de bile videosu yoktu almadım. Ulan sistemim beyaz Gigabyte Aero 5060 alayım dedim. 18800 e pckolikten...
  2. Cheazy

Çözüldü✓ Intel ekran kartları ne durumda?

En son sıkıntılı durumdaydılar. 5-6 bin aralığına a750 ler var 3060 dengi falandı. 1 yıl garantili ürünler bulunuyor. 12 ye falan da tepe model kartlar alınıyor hem 12 gb hem sıfır daha nolsun. 4060-70 dengiydi yanlış değilsem. Yazılımı vs nasıl kaç w çeker vs vs. Kullanan da varsa yorumlarsa...
  3. Cheazy

Yardım PC kolikten aldığım 5060

herkese selmlar aero 5060 aldım. Daha bugün elime ulaştı. kartın dış kutusunda herhangi bir güvenlik etiketi yoktu. Bunların dışında statik poşetteki jelatinler de sanki kalkık gibiydi ama bilemiyorum. Kartı açtığımdaysa fan bloğunda siyah kir gibi noktalar vardı. Elimle silince geçti. kartın...
  4. Cheazy

Yardım PC Kolik hepsipay kampanyası

selamlar dün gece 11 e kadar uğraşmam sonucunda ekran kartımı aldım. 1500 tl de bakiye vermesi lazım hepsipay. Bu kaç günde yükleniyor? Bir de bu hepsipay kartını her yerde kullanabiliyor muyum? Cevaplayanlara teşekkürler. Bonus olarak pc kolik kargoları ne zaman verir, zaten bana yakın 1 güne...
  5. Cheazy

18k ya ekran kartı önerisi

18k bütçem var aşırı fazla performans ve görünüş farkı olursa 20 ye esneyebilir. 1 haftaya maaşı alacağım. Direkt koymak istiyorum kasa da boş kaldı. Şurdan al diyebileceğiniz yer var mı? PSU 600w cpu: 5600 beklentilerim, beyaz, bilindik marka, 3 fanlı olması, sessiz çalışması, 50-60...
  6. Cheazy

Iyzico 14500 tl ye kaç tl veriyor

Adımları nasıl yapacağız? İyzicoya parayı yükleyip ödeme kısmında iyzico ile mi öde diyeceğim, birde 14500 e me kadar verir yüzde kaç falan nası hesaplamıyor?
  7. Cheazy

Yardım Ekran kartı varken anakarttan görüntü almak

merhabalar, bi tane rx 580 8gb aldım. Furmark attım sorun yoktu. İnternet kafeciye sattım. 1 hafta sonra kardeşim bu bozuk dedi. Bende mal olduğum için iade aldım. Kart vram hatası veriyor dedi orda bi ton oyun oynadık sorun yoktu. Arkadaşın evinde cs atayım dedim, ilk açılışta mavi, sarı...
  8. Cheazy

5600 için gpu önerisi

AMD olmayacak RTX OLCAK Beyaz olcak, bütçe 13k
  9. Cheazy

Yardım 3060 TI mı, 3070 mi?

Herkese selamlar, parça parça, tane tane ablatacağım. Durumumu göze alıp, okuyup öyle yorum yaparsanız çok müteşekkir olurum. Şu anki sistem Ryzen 5 5600 600w PSU Kasam, PSU'm, Kule tipim beyaz. Beyaz sistem dizmek istiyordum. Ama zaman ve param yetmediği için pause tuşuna bastım. Şu an 6500...
  10. Cheazy

RTX 3070 hakkında ne düşünüyorsunuz?

Başladı bizim mesai, düşünceleriniz değerli. Boş geçmeyelim.
  11. Cheazy

6700XT Hakkında ne düşünüyorsunuz?

Nvidia dengi nedir? AMD ne gibi teknolojileri sunuyor bu kartta?
  12. Cheazy

R5 5600 için ekran kartı önerisi

Aktif olarak 1060 kullanıyorum. GTA SA. DEF. ED. da 140 üstüne çıkmıyor. Yine RDR2 de 60 fps üstünü görmüyor. Bir de işlemcinin çok altı 1060. Tam uyumlu çalışan, darboğazın d sini yaşatmayacak bir NVIDIA kart arıyorum. 2. el olacak muhtemel, bütçe şu anlık 9-10 bandı. PSU 600w
  13. Cheazy

RTX 5060 neden linçleniyor?

Sistemime uzun süredir bir ekran kartı arıyorum. Parçaların da neredeyse hepsi beyaz. Ekran kartım 1060 ve gerek cs oynarken gerek... Buraları atlıyorum. 4060 a baktığımızda 5060 la aynı para. FPS değerleri de beni tatmin etti 4060 a göre baya fark var arada. VRAM den dolayı mı ateşe atılıyor...
  14. Cheazy

9070 ve XT modelleri alınır mı?

AMD'den nefret ederim ama 7000 serisiyle kendini düzelttiğini düşünüyorum. Bunlara ek olarak ben bilgisayardan render falan yapan biri değilimki gel gelelim sanırım nvidia kanadında 5070 lere falan denk bu seri. Arada 15 bin tl oynuyor. Bu kart nvidia kanadıma hangi karta denk? Ryzen 5 5600...
  15. Cheazy

Rtx 3060 ti vs 3070 vs 4060

Merhabalar. Beyaz bir sistem diziyorum. Ekran kartı işi biraz sonralara bırakılabilir şu an 1060 var ama aklıma bir şey takıldı. Sıfır 4060 13k falan, ikinci elide 9-10k ya bulunabiliyor. E zaten 3060 ti 7-8 3070 7-8 bandına bulunabiliyor. Gerek beyaz olsun gerek tepe model olsun. Ben sıfır...
  16. Cheazy

1060 back plate nerden bulurum?

Merhabalar ful beyaz sistem topluyorum yavaş yacaş. Ekran kartınıda bütçem dahilinde açılmamış asus 1060 6gb düşürdüm kelepir fiyata içide açılmamış. https://www.coldzero.eu/8462-large_default/asus-1060-dual-gpu-backplate-layout-2-white.webp Bu resimdeki gibi bir şey almak istiyorum. Alsam...
  17. Cheazy

Ekran kartını satmalı mıyım?

Merhabalar R5 5600 işlemcim var. Pc ile eskisi kadar ilgilenmiyorum. Ama oturduğumda da keyif alayım istiyorum. İşlemci iddialı olduğu içinde zaten taşır oyunlarda diye düşünüyorum. Valorant cs oynuyorum sadece, video falan izliyorum. Bazen dümenden rdr2, gta5, forest falan. Monitörle klavyeye...
  18. Cheazy

Ekran kartı furmark görmüuyor

Merhaba arkadaşlar furmark testi yaptığımda kart ısınıyor fanlarıda dönüyor ama furmarkta dereceleri yazmıyor ne yapmam gerekli? Driver falan kurdum ama yemiyor. 1737540723 1737540743 1737540776 Aynı şekilde msi after burnerda bir şey yazmıyor. Çizikler monitörle alaklı.
  19. Cheazy

Çözüldü✓ 6600XT'den 2070'e geçilir mi?

Asus dual 6600xt ekran kartım var. İçi açılmamış. Kutulu fanları falan sesli değil herhangi sorunu yok ama hep nvidia almak istedim. Rate racing falan için. Birde geçeceğim seri rog strix 3 fanlı model. Ek olarak onunda içi açılmamış. Fps farklarını biliyorum. Bunu 6250'ye falan versem o 4.5 hem...
  20. Cheazy

Çözüldü✓ Yeni aldım 6600xt ekran kartını taktım, görüntü gelmiyor.

Sorunsuz diye asus 6600xt aldım ama takınca görüntü gelmiyor. 6 pin denedim gelmedi. Galax 2060 ın yanından çıkan 8 pin dönüştürücüyü denedim yine gelmedi. 6 pinle bu kart çalışır mı? Dönüştürücüyle mi 8 kullanayım fakat iki türlüde zaten görüntü gelmiyor. Fanlar dönüyor görüntü yok. Anakartta...
Geri