Arama sonuçları: *

1. T

Yardım Ekran kartımı nasil satabilirim?

Öncelikle selamlar.1 yıl önce sinerji den Pc hocasının bir sistemini almıştım şimdi ise ekran kartını satacağım ama aklımda bir soru var oda ekran kartının garantisi i nasil vereceğim, içinden çıkan ARENA yazan belgeyle mi yoksa bazı yerlerde duyduğuma gore faturayla mi? Bilgisi olan yardım...
  2. T

rx550 için uygun işlemci

iyi akşamlar bende 1. nesil i5 işlemci ve r7 240 ekran kartı var ekran kartını yükseltmek istiyorum ekran kartı olaran rx 550 düşünüyotum işlemciyle bir sorun çıkarmı çıkarsada anakartı değiştirmeden 1. nesil i5 le aynı yonga setine sahip bir işlemci önerir misiniz? işlemci için bütçem 550 tl.
  3. T

bilgisayar yükseltme

merhabalar bende i5 650 1. nesil işlemci ve r7 240 var işlemciyi anakartı değiştirmeden yükseltmeyi düşünüyorum işlemciye bütçem 500 tl daha sonrada bir ekran kartı alıcam ekran kartı ve işlemci önerileriniz nelerdir psu 300w
  4. T

i5 650 sisteme GTX 970 taksam sıkıntı çıkar mı?

Merhabalar bende r7 240 ekran kartlı i5 650 işlemcili 8 GB ram li ve 300w Pauli bir sistem var buna GTX 970 Alınır mı? sorun cikarirmi darboğaz yaparmi. İşlemci dar boğaz yaparsaen ucuz hangi işlemci yapmaz.
  5. T

psu ekran kartı uyumluluk

arkadaşlar rx 480 alıcam güç kaynağı olarakta Fsp 500 W 80+ PSU alıcam peki güç girişleri uyarmı
  6. T

ekran kartımı bilmiyorum yardım

arkadaşlar kuzenimin ekran kartına cpu z den baktık ama unuttum ve onlara gidemiyorum. yanlış hatırlamıyorsam asus marka model şöyle yazıyor 0x500x1000 yazıyor 500 ve 1000in küsüratı var ama bilmiyorumyardımcı olurmusunuz
  7. T

ekran kartı bilgi alma

arkadaşlar bende cpu_z var oradan ekran kartının DDR ını öğrenebilirmiyim
  8. T

powercolor alınır mı?

arkadaşlar powercoller markasını gördüm ekran kartı alınır mı?
  9. T

Sapphire Nitro Nedir?

arkadaşlar nitro bir anlama geliyormu dahamı iyi
  10. T

just cause 4 r7 240 kaldırırmı

arkadaşlar epic games den just cause 4 alıcam r7 240 hangi ayarlarda kasarmı oynanırmı.
  11. T

amd r7 240 ne kaldırır

arkadaşlar bende amd r7 240 var hangi oyunları hangi grafikte kaldırır kaç fps alırım bilen varsa yazabilirmi
  12. T

R7 200 ekran kartı değiştirmelimiyim?

ben amd r7 200 var r7 240 geçsem bir fark olurmu.
  13. T

rx570 mi gtx1650 mi almalıyım.

Bir bilgisayar toplamak istiyorum rx570 mi gtx1650 mi alayım karar veremedim hangisi daha iyi ve daha iyi performans verir.
Geri