Yeni sistem alacağım. Şuan için aklımda 2 sistem var. Birinde İ5 13400F, RTX 3070. Diğer sistemde ise Ryzen 7 5800X ile RX 6800 var. 2 sistem içinde sıvı soğutma tercih edilecek. Hangisi alınmalı? Merak edenler için de sistem linklerini aşağıya bırakıyorum. Ayrıca yeni sistem önerilerini de...
Maksimum 2000 TL bütçem var (Daha düşük olursa çok daha iyi olur). Xeon E5450 işlemcim (O.C yapmayı düşünüyorum ayrıca DDR3 anakart önerirseniz sevinirim) için ekran kartı bakıyorum. Şuanlık aklımda Gainward GT 1030 var. Sizce alınır mı? Alınmazsa da öneriniz nedir?
(Sistemi 1 yıl idare etmesi...
Arkadaşım ekran kartı bakıyor sisteminin kalanıda neredeyse aynı işlemcisi e5450 rami 16 gb internetten uygun fiyata param güvende ile rx 550 2gb bulmuş alınır mı?
GT 1030 alacağım ve monitörümde HDMI girişi yok bende Dönüştürücü arıyorum ne önerirsiniz (Amazon dan olursa daha iyi olur) oyun oynayacağım sorun çıkartmazsa daha iyi olur
Soru başlıkta eğer uyumluysa GT 1030 alacağım 900 TL'ye farklı önerileriniz varsa alabilirim
(Birde 4GB ram Xeon E5450 GT 1030 ile Valorantta en düşük ayarlarda kaç fps alırım)
Normalde PC toplayacaktım fakat fiyatları görünce vazgeçtim o yüzden ekran kartını yükseltme kararı aldım darboğaz yapmayacak 2-3 yıl idare edecek Valorant'ı oynatacak ekran kartı önerir misiniz?
Dün bir konu açtım ekran kartı için bir kişi 'Gtx 750 Ti' bir kişi ise 'Rx 460' dedi çevrem de aynı böyle biri Rx 460 diyor diğeri Gtx 750 Ti sizce hangisini alayım? (Oyun oynayan biriyim)
İşlemci: İntel Xeon E5450
Ram: 4 GB
Bilgisayarımda Intel xeon e5450 var ve yeni ekran kartı ve HDD alacağım fakat şuanlık ekran kartına ihtiyacım var ne önerirsiniz?
(Oyun oynayan biriyim Valorant,LoL,Rocket League ve ekran kartı alırsam GTA 5 ve Pubg oynayacağım)
Donanım arşivi de inceleme yapmıştı Aliexpress üzerinden GTX 750 ti almayı düşünüyorum çünkü Türkiye'de ikinci el 750 tilar almış başını gidiyor sizce alınır mı alınmaz mı ne yapayım ?
İki hazır sistem arasında kaldım her şey aynı fakat ekran kartı farklı
Bu ilk sistemdeki ekran kartı:https://www.itopya.com/asus-rog-strix-rx580-t8g-gaming-8gb-ddr5-256bit-dx12-vr-amd-radeon-ekran-karti/
Bu da ikinci sistemdeki ekran...
ASUS TUF 1660 Super'li sistem almayı düşünüyorum sizce nasıl?
Bana farklı ekran kartları önermeyin çünkü hazır sistem alacağım. Eğer önerecekseniz hazır sistem önerin...