Arama sonuçları: *

1. Emir__8

Ekran kartı neden sarkar

Dual 7800xt var dikkatli bakınca farkettim çok ufak bi sarkma var vidalama falan her şey düzgün yarın da tutacak alıcam ama bu sarkma neden oluyor tam olarak pcie slotunun yamulmasından falanmı
  2. Emir__8

Çözüldü✓ Ekran kartını sökemiyorum

Ml gibi işlemci fanını terst takmışım ekran kartını söküp öyle düzelticem pim açılmıyor fanı çıkarayım direk diyorum teller çok gergin pimi nasıl zarar vermeden açarım
  3. Emir__8

Görev yöneticisindeki gpu işlemi nedir

bu görev yöneticisini açınca çöyle bişey var nedir bu
  4. Emir__8

Yardım Dual 7800xt bu değerler normal mi

Forza 5 ultra ayarlarda oynarken gpu 65 hotspot 83 derece gpu normal gibi geldi de hotspotu bilmiyorm bazen 89 oluyor
  5. Emir__8

7800XT ekran yırtılması

Dostlar durum aynen bu her oyunda olmuyor bazı oyunlarda oluyor ekran kartımı yoksa monitör kaynaklımı bu sorun (driverlar güncel ddu ile kaldırdım olmadı)
  6. Emir__8

Amd kartların hala düzelmediğini düşünüyorum

Amd kartların hala düzenlediğini düşünüyorum şuanda da güncel olarak 7800xt kullanıyorum ondan önce de 4050 kullandım 9xxx serisinde bile driver sorunları hala var benim kartımda da bazı anormallikler var da kafaya takmıyorum örnek bir çubuk düşünün (bazı oyunlarda) ekrani döndürünce çubuğun...
  7. Emir__8

Hangi oyunlar fsr destekliyor

Şuan güncel olarak hangi oyunlar fsr destekliyor?
  8. Emir__8

7800 xt garip davranıyor

Selam 1 hafta oldu alalı kartı cs2 recoil master haritasında fark ettim sanırım sadece cs2 de bunu yaşıyorum (başka bir oyunda görmedim) ama bunun normal olduğunu düşünüyorum sizce normal mi rx 7800 xt veya başka bir amd kart sahibi olan biri recoil master haritasında deneyebilirmi sadece neon...
  9. Emir__8

RTX 4050 ile İlgili Deneyimlerim ve Tavsiyelerim

Selam rtx 4050 li bir laptop almak isteyenler için yazdım bunu rtx 4050 oyun için alınabilecek bir kart değil sebeplerine gelelim 1) Vram: Rtx 4050 6 gb gddr6 96 bit bir VRAMe sahip alırken 6gb vram yeter diyorsun ama herhangi bir hikayeli oyuna girince zaten boşta 3,5gb vram dolu oluyor zaten...
Geri