Arama sonuçları: *

1. B

RX6600 ALINIR MI-NASILDIR?

Selamlar.Önceden GTX 1650S düşünüyordum fakat forumdaki resmen kim yazdıysa herkes RX6600 öneriyor.Fakat çevremdekiler "Amd ekran kartlarına para verme" diyorlar.Kafam karışıyor ekran kartına 8-9k para verebilirim kartın işlemcisine de ryzen 5 düşünüyorum.Siz ne düşünüyorsunuz oynayacağım...
  2. B

RX6600 ALINIR MI-NASILDIR?

Selamlar.Önceden GTX 1650S düşünüyordum fakat forumdaki resmen kim yazdıysa herkes RX6600 öneriyor.Fakat çevremdekiler "Amd ekran kartlarına para verme" diyorlar.Kafam karışıyor ekran kartına 8-9k para verebilirim kartın işlemcisine de ryzen 5 düşünüyorum.Siz ne düşünüyorsunuz oynayacağım...
  3. B

GTX1650 SUPER ALMAK İSTİYORUM

İyi forumlar arkadaşlar.Gtx 1650 Super sıfır planlıyorum. Ne düşünüyorsunuz? Amacım güncel oyunlar değil bütçe 15 bin zorlarsam 16 17 çıkarım Gta 5,Fortnite,Minecraft bu tarz 2020 senesinin altında çıkan oyunları düşünüyorum.
  4. B

GTX 1650S ALMALIMIYIM-NASILDIR?

Herkese iyi forumlar arkadaşlar.Ben GTX 1650S almak istiyorum yani şuanki düşüncem o yönde ki zaten 3090 3060 ekran kartlı sistem dizecek bütçem yok. En fazla 20 bin tl ayırabilirim oyunlardaki beklentimde Gta 5,Valorant,Fortnite,Minecraft abartı grafikli oyunlar değil. Sizce tercihim...
Geri