Arama sonuçları: *

1. BabaYori

2500 TL rx580 8gb alınır mı?

Merhaba arkadaşlar, 2500 TL'ye MSI GAMİNG rx580 buldum. Isı değerlerini falan aşağıya bırakıyorum. Sizce alınır mı? Birde alırken hangi testleri yapmalıyım. Teşekkürler.
  2. BabaYori

furmark ve prime95 testlerime normalmi bakarmsınız?

2 sini aynı anda açtım %100 yükte ekran kartı yarım saat içinde 69 da takılı kaldı işlemci 86 da takılı kaldı. Normalde 5 saat yapıcaktım ama yarım saat sonra degerler takılı kalınca bıraktım. İşlemci sıcaklıgım yüksek diyolar kaç olması lazım ? birde voltaj düşürerek halledebilirmişim dediler...
  3. BabaYori

Furmark ve prime95 ayarlari

Beyler sistemimi tes etmeye baslicam. Sadece ekran ksrti ve islemci testlerini yapicam. Rame gerek duymuyor ram ugrastirir. Furmark ve prime95 ayarlsri uygulamayi ilk actigimdaki gibiyken mi testleri yapiyim yoksa bunlsri ayarliymi? Ayarlamak lazim nasil ayarlicam? 2 sini birden acip 5 saat...
  4. BabaYori

Dp mi? HDMI donusturucu?

Beyler yeni ekran karti aldım ama monitorum eski sadece vga girisi var monitorde ben sizce display port donusturucusu mu aliyim hdmi mi? Bir farki varmi? ( idarelik 1 ay kullani am sonra monitor alicam)
  5. BabaYori

Inno3d marka ekran kartı alınır mı??

Beyler galax gtx 1650 super alıcaktım, teknobiyotikte kalmamis. Hepsi burada da inno3d marka var 1640 tl ye alınır mı? bu marka? Seri cevap
  6. BabaYori

Doların durumu ne olucak?

Beyler bir sistem topliyiyim dedim. Sistemi toplayana kadar 400 tl falan ustune geldi belki daha fazla. Sistemimin cogu parcasi geldi. Ekran karti islemci anakart kalmisti. Onlarida bu hafta icerisinde siparis verecektim. Tabi yine zam gelmis. Teknobiyotikten alicagim gtx1650 super ekrankarti...
  7. BabaYori

Teknobiyotikten ekran kartı alınır mı??

Beyler aranızda bu ekran kaartını alan varmı? Herhangi bir sıkıntı ile karsılastınızmi? Birde teknobiyotik sitesindede 14 gün iade garantisi varmı? https://www.teknobiyotik.com/donanim/ekran-kart/galax-geforce-gtx1650-super-ex-1-click-oc-4gb-128bit-gddr6-ekran-karti-65sql8ds61ex-30588.html
  8. BabaYori

Vga dönüstürücü kullanmak sıkıntı yaratır mı?

Arkadaşlar gtx1650 super ekran kartı alıcam fakst monitorum eski bir tip bir monitor oldugu için sadece vga girisi var. Netten 25 tl ye alsam bir donusturucu. Herhangi bir sıkıntı ya da donusturucu kullandigim için görüntüde bir bozukluk vs olurmu? Ve bazı donusturuculer 60 tl bazıları 25 ne...
  9. BabaYori

Gtx1650 super mı? Rx5500xt mi?

Beyler hangisini almayıliyim sizce ve hangi markasını tavsiye edersiniz bütce 1500 tl. Aralarindaki farkı falan da yazarsanız sevinirim. Ty
  10. BabaYori

gtx 1650 super mi ? rx580 8gb mı ?

Hnagi ekran kartının almak daha mantıklı olur sizce ? 1600 TL'ye gtx1650 super almayı düşnüyorum da rx580 8gb da la aralarında ne farkı var gangisi alınır ?
  11. BabaYori

Max 1500 TL ekran kartı önerisi

Arkadaşlar rx570 4gb ekran kartı alıcaktım ama bütçemi arttırdım biraz. Bir arkadaş hep gtx 1650 super al diyordu sizce gtx 1650 super mi alıyım yoksa aradaki fiyat farkına degimezmi? toplicagıum sistem= amd ryzen 5 2600 b450 s2h anakart 8gb ram 500 gb seagete hdd corsair vs650 watt psu ya da...
  12. BabaYori

4gb ekran kartı mı 8gb mı ?

Beyler rx570 4gb mı 8gb mı alsam? aradaki fiyat farkına değer mi sizce ? birde 8gb ın fpste nasıl bir değişme olur? e 8gb olunca nasıl avantajlar olur. Bilen kişiler açıklarsa sevinirim teşşekür ederim.
  13. BabaYori

Rx570 model önerisi

Xfx rx570 4 gb alıcaktım dönüstürücü ile 1200 tl ediyor. Fakat sonra düşündüm. Sapphire pulse oc rx570 8 gb 1350 tl dönüştürücü ile birlikte. ( hdmı dönüstürücü alıcam ayrı sekilde) sizce 150 tl fazla vermeye değermi?
  14. BabaYori

Xfx ekran kartı alınır mı??

Merhaba arkadaşlar sistemim için xfx rx570 ekran kartı almayı düşünüyorum. Ama fiyati diger markaralara göre 100 tl falan daha düşük sizce alsam bir sıkıntı vs olurmu? Bu marka ile ilgili bilgisi olan varmı? Fiyatı gitgide artığı için simdi alıcam...
Top Bottom