Arama sonuçları: *

1. T

Gainward Phoenix-s 5070 Ti alınır mı?

Selamlar, bu hafta gaming gecesinde uygun fiyatlı bi 5070ti sistem olabilir fakat ekran kartı büyük ihtimal gainward phoenix-s olacak bu kart normal phoenixden daha kötü olduğunu biliyorum fakat yinede alınır mı. mesela şu an gamegarajda olan gravix 58k falan, 55k'ya bu dediğin gainward'lı bir...
  2. T

Ekran kartı tavsiyesi

Ekim'in başlarında elimde bir sistem olması gerek. Şu anlık birkaç düşüncem var. İlk olarak 35K'ya 5060 Ti sistem almak, bir diğeri ise 5070 Super çıkana kadar ekim ayında sıfır ekran kartsız klasik 7500f/7600 AM5 sistem yapıp ikinci elde 3060 veya AMD tarafından (bu senaryoda fark etmez) bir...
  3. T

Rx 9070 GRE Türkiye’ye ne zaman gelecek?

5060 TI-5070 arasındayım. Fakat 9070 GRE'li sistemle 40-42K civarına çıkarsa büyük ihtimal alırım ama hiçbir bilgi bulamadım ne zaman çıkacağı hakkında. Bilgisi olan yardımcı olarsa sevinirim.
  4. T

RTX 5070 uzun ömürlü olur mu?

Selamlar, eğer 5070 16 GB VRAM olsaydı hiç düşünmeyecektim ama maalesef 12 GB VRAM ile geldi. Bu 12 GB VRAM 4-5 yıl içinde rahat götürür mü özellikle GTA 6 gibi bir oyunda 1440P'de sorunlar yaratır mı? Bir de bir yerde okuduğuma göre 12 GB VRAM'in yeteceği çünkü GDDR7 belleğe sahip olduğundan...
  5. T

12gb vram yeterli mi?

selamlar, yeni bir sistem toplamayı düşünüyorum ve sistemi en az 5 yıl kullanacağım. bu durumda gta 6 çıktığında bi şekilde rahatça oynatabilmesi gerekiyor. biraz araştırdığımda gta 6'ya en yakın oyunun indiana jones olduğunu öğrendim. örneğin indiana jones'da 80fps veriyorsa gta 6'da 60 üstü...
Geri