Arama sonuçları: *

1. samet kulak

Gigabyte RTX 2070 SUPER WINDFORCE OC 3X 8G ekran kartı nasıldır

Arkadaşlar 2070 super almak istiyorum bunun fiyatı şu an 4600 lira sizce fiyatını hak eden bi kart mı problemleri var mı ve sizce gaming gecesinde asus msi gibi markalar bu fiyatlara düşer mi eğer düşme ihtimali varsa bekleyeceğim indirimi
  2. samet kulak

rtx 2070 super indirim

gaming gecesinde hep bu kartı bekliyorum bi ara rog strix 2070 geldi 4100'e beğenmedim super almak istediğim için vazgeçtim sizce ne zaman gelebilir tahmini olarak
  3. samet kulak

Ray tracing teknolojisi için kart

Rtx teknolojisi için çoğu kişi 2070Super'in altında bi kart önermiyor ama bütçem 2060 super alacak kadar ve bu teknolojiyi kullanmak istiyorum ne yapmalıyım 2060 super gaming x gibi bir kart mı yoksa rx5700xt gibi bi karta mı yönelmeliyim. yüksek performansdan ziyade ileride çıkacak oyunların...
  4. samet kulak

rx 5700xt gaming x vs rtx

Arkadaşlar hazır sistem almayı düşünüyorum tek tek de toplayabilirim. şimdi sorum şu msi rx 5700xt gaming x mi yoksa rtx 2060 super gaming x mi şimdi diyebilirsiniz rx daha iyi ama rtx teknolojisini kullanmak istiyorum ve nvidia'nın optimizasyon sorunları yok o yüzden rtx almak istiyorum amd...
  5. samet kulak

nvidia amd ekran kartı rtx mi rx mi

Arkadaşlar yakın zamanda sistem topluyorum sistemin içinemsi rtx 2060 ventus xs oc6gb 3200 3400 arası, msi rtx 2060 super ventus xs oc8gb 3800 4000 arası, msi rx 5700xt gaming x 4000 gibi fiyatı var sistemde hangi ekran kartını kullanmalıyım ve şimdi rtx teknolojisi çok gelişiyor ileriye dönük...
Top Bottom