Arama sonuçları: *

1. Hisoka

Ekran kartı sabitleyici önerisi ?

Bu olayı yeni öğrendim 3 fanlı ekran kartım var (rtx 5070) zamanla eğiliyormuş ağırlığından dolayı bunun için bi ekran kartı tutucu sabitleyiciler varmış öneriniz var mı?
  2. Hisoka

Nvidia sürücülerinde sorun yaşayan var mı ?

gelen güncelleme ile yaşadığım oyun içi crashlar pc kapanıyor mavi ekran geliyor crash sebebine baktığımda driver yüzünden olduğu yazıyor aynı durumu yaşayan var mı yada ddu ile silip en güncel haliyle kursam sorun çözülür mü son 4 sürümdür kuruyorum sabit bir sürümde kalmadım belki çakışıp mavi...
  3. Hisoka

Oyun yüklenirken ekran kartını hiç kullanmıyor

beyler minecraft - cyberpunk - rdr2 olsun oyun daha açılmadan fpsler bu derecede oluyor ve oyun bi tık geç açılıyor ekran kartını hiç kullanmıyor açılınca oyun tabi ekran kartı yük altına biniyor fps olsun kullanım olsun normale dönüyor normal mi
  4. Hisoka

Minecraft oynarken ekran kartı çok az çalışıyor

beyler sistem 5070 ve 9600x ekran kartına nasıl yük bindirebilirim minecraft oynarken aşırı az kullanıyor oyun anamenüdeyken %1 %0 ekran kartı kullanıyor oyun içinde de %30 ekran kartı gene hiç kullanmıyor shader da var modlu da oynuyorum
  5. Hisoka

Oyun oynarken ekran kartı %0 a düşüyor birden

beyler rtx 5070 kullanıyorum minecraftda mod+shader 160-180 fps aralığında dolaşıyorum oyun içinde aniden drop giriyor sonra normal devam ediyor merak edip msi afterburner yükledim aniden drop girince ekran kartı kullanımı %0 a düşüyor 1 saniye sonra düzeliyor sebebi nedir
  6. Hisoka

Palit 5070 alınır mı acil ?

https://www.akakce.com/ekran-karti/en-ucuz-palit-rtx-5070-infinity-3-ne75070019k9-gb2050s-192-bit-gddr7-12-gb-fiyati,988625262.html alınır mı 3 fanlı palit
Geri