Arama sonuçları: *

1. S

Öneri 2k için hangi kart uygundur?

r5 7500f ile çalışıcak, 2k 180 hz için fazlasıyla yeterli olup en az 6 sene kullanıcağım kartı seçmek için karar aşamasındayım hatırlayan olur belki bayadır araştırıyorum :D uzun soluklu bir kart istediğim için 9070xt veya 5070ti düşündüm. Sorum şu ki bu bütçeye çıktıktan sonra en iyi hangisi...
  2. S

Öneri 5060 ti almak mantıklı mı?

Alacağım model 16 gblık palit veya Gainward. 7500f ile 2k da similasyon rekabetçi hikayeli oyunlar için kullanıcam. Yaklaşık 4 sene kadar kullanıcam bu yüzden emin olmak istedim sizce değer mi? Farklı bir karta yönelmeli miyim?
  3. S

Öneri 7500f için ekran kartı önerisi

Sistem özellikleri ; Asus b650 anakart 850w psu 16 gün ram R5 7500f 2k 180hz monitör. Hakkını vericek bi kart arıyorum iş dolayısıyla piyasadan çok uzak kaldım bilginize ihtiyacım var. Bütçe. 20-25 bin tl arası. Teşekkürler
  4. S

Yardım Ekran karti görüntü vermiyor

Kart ısınıyor. Yani elektrik alıyor. Yuvasına doğru oturdu ve dp ile bağlı. Ancak kasa güç aldığında monitorumde display port no signal diyor. Kartın fanı da dönmüyor. Elektrik almıyor diyemem o zaman neden ısınıyor olacaktı. İdarelik aldım ama arıza olmadığı söylenmişti. Soranlar için sistem...
  5. S

Bu fiyatlar normal mi?

Dostlar ekran kartı fiyatlarına çok hakim değilim varsa hakim biri yardım ederse sevinirim. R5 7500f ile kullanicam 2k da uzmiycek 1080p de darboğaz yapmiycak bisey bakıyorum da bi fiyatlar 2. Elde normal mi?
  6. S

Sisteme ekran kartı önerisi

Dostlar selam. Sistemi topladım ama ekran kartı konusunda kararsız kaldım. Fazla uçuk kaçık bi şeyler olmadığı sürece her türlü öneriye açığım. Sistemi aşağıya bırakıyorum şimdiden teşekkürler. Parça Model Anakart ; ASUS B650M-K İşlemci ; Ryzen 5 7500F RAM ; Patriot Viper 1x16...
Geri