Arama sonuçları: *

1. davidk

Çözüldü✓ EKRAN KARTI RGB NASIL AKTİF EDİLİR

Asus rs GTX 1070 RGB kapalı hangi uygulama ?
  2. davidk

Ekran kartı çalışıyor ama fan rgbsi yanmıyor?

Asus rog strix GTX 1070 Ekran kartımın bugün fanlardaki rgbsinin yanmadığını farkettim bi ara Asus aura uygulaması varmış baktım kartını görmedi (rgblern kapalı olduğunu düşünüyorum)Ne yapmam gerekiyor?
  3. davidk

Yardım EKRAN KARTI TAM PARFORMANS VE OC İÇİN YARDIM ..?

Asus rog strix gtx 1070 oc. Sisteme yeni taktım Kart çok dipte çalışıyor. afterburnerden bakıyorum. Afterburnerden yapılması gereken ayarlar varsa neler yapmalıyım? Oc işlemi bilen birinden yardım almak isterim ? Beni bu dertten kurtarsın DROP yemekten sıkıldım ...
  4. davidk

Hangi sürücüyü yükleyeceğim?

Game ready sürücüsü Nvidia stüdyo sürücüsü Nvidia Ekran kartı aldım sürücüsünü kuracağım en güncel ikisi var ikiside ayrı biri sistem biri oyunlar içindir diye düşündüm hangisini indirmeliyim pek anlamıyorum yardımcı olursanız sevinirim
  5. davidk

Yeni Ekran kartı kurulum için yardım..

Yeni ekran kartı aldım eskisinin sürücüsünü silip yenisini yüklemem gerekiyor videolar biraz kafa karıştırıcı donanım arşivininde bulamadım ilgili videosunu yardım edebilirmisiniz adım adım yapmam gerekenler hakkında
  6. davidk

Gpu Fanı dönmüyor neden?

arkadaşlar ekran kart aldım şuanda taktım hiçbişeyde sıkıntı yok sadece fanlar dönmüyor.Yük altında olmadığından Boşta çalıştığı içinmi dönmüyor acaba?
  7. davidk

Gpu performans yorumlama

Merhaba arkadaşlar uygun bir grafik tasarımcı dan gtx 1070 alıyorum orjinal kutusu amblajıyla verilicek kart kozmetiği göreceğeniz gibi temiz bakımını bile piyasadaki en kaliteli termal macunlardan olan corsair tercih etmiş.Açıkçası 2.elden alıcağım ilk kart ve Furmark işlerinden anlamıyorum ...
  8. davidk

Hemen buraya bakın?¿?¿

Merhaba arkadaşlar uygun bir grafik tasarımcı dan gtx 1070 alıyorum orjinal kutusu amblajıyla verilicek kart kozmetiği göreceğeniz gibi temiz bakımını bile piyasadaki en kaliteli termal macunlardan olan corsair tercih etmiş.Açıkçası 2.elden alıcağım ilk kart ve Furmark işlerinden anlamıyorum ...
  9. davidk

İlan inceleyiniz nasıl?

Satıcı iç açıcı duruyormu kart açılmış üst seviye ekran kartına geçtiğini söylüyor güvenmeli miyim ?
  10. davidk

Mining Nasıl anlaşılır?

2. El Bir ekran kartı alımında açılmadan sökmeden mining yapıldığı nasıl anlaşılır
  11. davidk

Bu gibi yerlerden ekran kartı alınır mı? ?

Arkadaşlar bu gibi bilgisayarcılardan 2.el ekran kartı alınır mı? bakımlarının yapılıp kullanıma hazır temiz halde satıldığı söyleniyor 2.el parçalarda 1 haftada garanti veriliyor değişim ve iade için nispeten şahsi kişilerden alışveriş yapmaktan daha güvenilir geliyor kart sağlığı açısından...
  12. davidk

4000 TL en iyi gpu ilanı

Öğrenciyim ve kız arkadaşıma ucuz yollu sistem topluyorum Maks 4000 TL gibi bir bütçeye hem sağlıklı hem performans bakımından uygun ekran kart ilanları paylaşırmısınız İstanbul'da yaşıyorum
  13. davidk

GTX 1070 AMP edition alınır mı? ?

4000 TL bütçemle bu ekran kartını uygun gördüm tavsiyeler üzerine hem performans bakımında hemde ilandaki yerden almak güvenlimidir kart sağlığı v.s ?
  14. davidk

GTX 1660 Super alınır mı? alınmazmı ?

Ryzen 5 4500 ve 8gb ram li , ekran kartı için maksimum 4bin TL düşük bütçeli sistemime GTX 1660 Super almayı düşünüyorum ve paylaştığım fotoğraftaki yerden almayı düşünüyorum böyle yerlerden almak daha iyi midir?? Herhangi tavsiye ve fikirlerinizi bekliyorum
  15. davidk

Bu ekran kartı alınır mı? alınmazmı?

Ryzen 5 4500 ,8 GB ramli sisteme ekran kartı alıyorum maksimum 4k bütçeli sistemi göstürüp test edeceğim böyle yerden ürün alınır mı? tavsiye ve başka fikirlerinizi bekliyorum
Geri