Arama sonuçları: *

1. A

Çözüldü✓ Ekran kartı aldım kasaya taktım ve fan birkaç saniye döndü durdu ve görüntü yok

Bilgisayarın bütün parçalarını sıfır aldım ekran kartını ikinci el almıştım ve ekran kartı hariç hepsi gelmişti bende eski ekran kartı ile kurdum kullandım bugün ekran kartı geldi taktım bı kaç saniye döndü ve durdu bı kaç defa sok tak denedim olmadı bende eski ekran kartını takip devam...
  2. A

Çözüldü✓ Ekran kartı aldım kasaya taktım ve birkaç saniye döndü durdu ve görüntü yok

Bilgisayarın bütün parçalarını sıfır aldım. Ekran kartını ikinci el almıştım ve ekran kartı hariç hepsi gelmişti bende eski ekran kartı ile kurdum kullandım bugün ekran kartı geldi taktım birkaç saniye döndü ve durdu birkaç defa sok tak denedim olmadı. Bende eski ekran kartını takip devam...
  3. A

Çözüldü✓ Ekran kartı aldım kasaya taktım ve birkaç saniye döndü durdu ve görüntü yok

Bilgisayarın bütün parçalarını sıfır aldım ekran kartını ikinci el almıştım ve ekran kartı hariç hepsi gelmişti bende eski ekran kartı ile kurdum kullandım bugün ekran kartı geldi taktım bı kaç saniye döndü ve durdu bı kaç defa sok tak denedim olmadı bende eski ekran kartını takip devam...
Top Bottom