Merhabalar ben yeni bir sistem toplamak için ekran kartlarına bakıyordum karşımada asus rog Strix rx570 8gb ekran kartı geldi bu kart nasıl ısınma durumu ve fps değerleri nasıl ha bide bu karta ryzen 1600af gidermi yani işlemci kartı beslermi kartın fiyatı 1300tl
Merhabalar ben yeni bir sistem toplamak için ekran kartlarına bakıyordum karşımada asus rog Strix rx570 8gb ekran kartı geldi bu kart nasıl ısınma durumu ve fps değerleri nasıl
1596429577
Habide bu karta ryzen 5 1600 gidermi yani bu kartı beslermi
Ben
MSI GeForce GTX1650 SUPER GAMING X 4GB GDDR6 128Bit DX12 Nvidia Ekran Kartı
ile orta grafiklerde Cs:Go Gta5 Fortnite apex legends vb. güzel oyunlrı akıcı bir şekilde oynayabilirmiyim
MSI GeForce GTX1650 SUPER GAMING X 4GB GDDR6 128Bit DX12 Nvidia Ekran Kartı
ile oyunlarda iyi bir fps değeri alabilirmiyim iyi fps alamazsam 2000tl bütçeli iyi bir ekran kartı önerebilir misiniz?
MSI GeForce GTX1650 SUPER GAMING X 4GB GDDR6 128Bit DX12 Nvidia Ekran Kartı Hakkındaki deneyimleriniz nelerdir ? yeni bir sistem toplayacağım ve sistemimde bu kartını kullanacağım
Yakın bir zamanda yeni bir bilgisayar toplayacağım sistemime bu ekran kartını eklemeyi düşünüyorum bu ekran kartına ait deyimlerinizi ve tavsiyelerinizi öğrenmek isterim.