Arama sonuçları: *

1. RevenKalr

RX7600 3060ti dan iyi mi kötü mü?

Arkadaşlar Abdullah abinin test videosuna baktığım da şöyle bir sonuç görüyorum Fakat PC hocasının videosuna baktığım da Bu video da daha çok oyun var ama bir kaç tanesini ekledim, ya aynı alıyorlar ya da 7600 geçiyor. kısa bi göz kestirmeme göre çok nadir arkada kalıyor ama Abdullah...
  2. RevenKalr

Ekran kartı alıyorum akakçe de gözükmeyen link var mı?

Arkadaşlar tam 7k bütçem var maksimum 7100 oluyor, 3 taksitle alıcam. RX7600 alacaktım premium ile hb de 7100 e düşüyordu ama şu an 7500 fiyatı düşmüyor. 3060 8gb onun yanın da çok mu güçsüz kalıyor? veya bir kaç gün bekleyeyim mi stoğa 6.5-7 den ürün gelir mi? veya gaming gecesine falan Akakçe...
  3. RevenKalr

0 ekran kartı almak mı 2. el ekran kartı almak mı?

Arkadaşlar şu an 3.5k nakitim var aklımda 2 taksitle rx7600 almak var, ama bu fiyatlara 6600 bulunur falan diyorlardı. 3.5 a garantili ve üzmeyecek bir kart bulabilir miyim? 5700xt, 6600 falan. Garanti olması önemli
  4. RevenKalr

Ekran kartı alıcam fiyatlar da indirim olur mu?

Arkadaşlar kısa bir süre önce konu açmıştım elimde ki bazı ürünleri satarsam şu kadar param oluyor diye, tahmin ettiğimden yüksek fiyatlara sattım ve 2 taksitle 7k ya ekran kartı alma kararı aldım. rx6700 düşünüyordum fakat fiyatı artmış. Sizce indirimle 7k ya 6700tl ye falan rx6700 gelir mi? ya...
  5. RevenKalr

İkinci el ekran kartı ne alabilirim?

arkadaşlar kameramı ve eski bisikletimi satmayı düşünüyorum, ikisi 2500-3000 civarı eder ama 3000 i kesinlikle geçmez. Şuan da kullandığım XFX rx570 4gb ekran kartım var, kutu fatura duruyor bir sıkıntısı yok daha önce hiç açılmadı 2020 de aldım. Bu ne kadar eder? Onu da sattıktan sonra elime...
  6. RevenKalr

RX570 driver önerisi

Güncel son sürüm whql yi indirdim ama rdr2 çökmeye başladı, var mı stabil öneriniz?
  7. RevenKalr

Eski ekran kartı çalışmıyor neden olabilir?

Arkadaşlar öylesine dolaplara bakarken ax4650 1gb ekran kartı buldum sanıyorum hd4650 ama ax yazıyor. Taktım kasaya küçük bir fanı var o döndü ama görüntü gelmedi bir süre sonra işlemcinin fanı da durdu sonra tekrar çalıştı ama biraz yavaş döndü. Bu neden olabilir? kartı yaptırabilir miyim? veya...
  8. RevenKalr

2. EL 1700TL ekran kartı önerisi

Arkadaşlar param güvende ile 2. el ekran kartı alacağım. bütçe max 1850 falan, kargosu olacağından 1700 civarına bulmamız lazım. Önerilerinizi bekliyorum
  9. RevenKalr

Ekran Kartım 80 Derecelere Çıkıyor

Arkadaşlar bundan tam 2 yıl önce ekran kartı aldım Hem ben hem kuzenim aynı kartı aldık ve ikimizde termal macun değişimi yapmadık. Kartı yeni temizledim tozlu falan değil şu anda fakat Benim kartım aynı oyunda %80 fan devrinde 80 derece çalışırken kuzenimin kartı %60 fan devrinde 67-68 derece...
  10. RevenKalr

İkinci elde Rx 570 Kaça Gider?

Xfx rx 570 4gb 2020 de alindi garanti yeni bitti mining yapilmadi ici hic acilmadi kutu fatura var kac a gider?
  11. RevenKalr

Rx 6400 hangi model alinmali

Rx 6400 alacagim ama hangi modeli alsam bilemedim. 2300 liraya kucuk bi model var o ile digerleri arasinda fark var midir hangisini onerirsiniz?
  12. RevenKalr

RX 570 22.5.1 fps düşüşü

arkadaşlar 22.5.1 sürüm driverı kurdum valoya girdim dm de sabit durduğum yerde bile 500 leri görebilirken şimdi duvara baktığımda 400 üstü anca görüyor, ortalamam 300-350 olurdu DM de şimdi 250-300 arası map le alakalıdır diyip 2-3 dm daha girdim oyunu kapadım açtım vs. düzelmedi. bundan bir...
  13. RevenKalr

6600 TL RX 6600 alınır mı?

https://www.hepsiburada.com/sapphire-11310-01-20g-vga-pulse-amd-rx6600-gam-8gb-gddr6-p-HBCV00000U5VD3 Arkadaşlar taksit oranları çok iyi 6 taksitte fark binmiyor bu fiyata alınır mı daha düşer mi ne diyorsunuz?
  14. RevenKalr

Rx 570 i ne kadara satabilirim?

XFX Rx 570 4gb ekran kartım mevcut. 5 ay daha garantisi bulunuyor kutu fatura garanti herşeyi var ben bunu 2. elden Maksimum ne kadara satabilirim. Kart 1400mhz core 2300 de bellek o.c olabiliyor daha üstünü denemedim ve o.c li kullanmadım kartı test sadece Satarsam 2. el ucuz bir kart alıp...
  15. RevenKalr

1000 TL ekran kartı önerisi

Arkadaşlar bir arkadaşım ekran kartı alacak. işlemcisi x3440 . 1000 tl bütçesi var max 1100 yapabilir daha üstü olmuyor. ikinci el sıfır fark etmez ne önerebilirsiniz.
  16. RevenKalr

Ekran kartım eskiden bu kadar sıcak değildi ?

Arkadaşlar ekran kartım : XFX Rx 570 4gb A plague tale ınnoance oyununu daha önce bu pc ye indirip baya bi oynamıştım ama bu kadar ısınıyormuydu hatırlamıyorum. Oyun ultra grafiklerde Fanlar %82 dönmesine rağmen kart 75 derece. Fazla gibi geldi bana. Sizce ? Bir şey yapmam gerekiyor mu ...
  17. RevenKalr

RX 570 e o.c yapılınca Garanti gider mi?

XFX RX 570 4gb ekran kartıma Msi after burner dan o.c yaptığım için garantide bi sıkıntı oluşabilir mi?
  18. RevenKalr

rx 570 driver önerisi

xfx rx 570 4gb e sahibim son whql driver ı kurduğumda çokca mavi ekran aldım. bende 20.9.1 sürümünü kurdum bu gayet stabil çalışıyor. bundan yeni çıkan sıkıntısız hangi sürümü indirmeliyim?
  19. RevenKalr

Ekran kartı driver hatası

Az önce warzone oynarken oyun bianda dondu ve Radeon software in Küçük bi ekranı açılıp vie sorun var tarzından bir şey dedi rapor gönderin dedi. Bu neden oldu nasıl anlayabiliriz? Nasıl çözebilirim. Ekran kartı imzada yazılı overclocklu kullanmiyorum
  20. RevenKalr

RX 570 e nasıl UV yaparım?

XFX Rx 570 4gb ekran kartıma nasıl U.V yapabilirim? yardımcı olabilecek biri var mı?
Top Bottom