Arama sonuçları: *

1. Mriguana

ekran kartı fan sesi

Ekran kartının fanlarını %de çalıştırdığım zaman sanki o plastiğe bir şey temas ediyormuş gibi bir czırtısı sesi geliyor ,5-7 saniye sonra ses gidiyor ve normale dönüyor.Her zaman olmuyor. Sebebini tahmin edebilcek var mı?
  2. Mriguana

masaüstü pencere yöneticisi gpu kullanımı

masaüstü pencere yöneticisinin %12 gpu kullanmasının sebebi nerdir ve nasıl çözülür?
  3. Mriguana

NVIDIA Container nedir ve neden bu kadar GPU kullanıyor

NVIDIA Contanier diye bi olay var görev yöneticisinden baktığımda %20 gpu kullanıyo .olayı nedir bunun ?
  4. Mriguana

Gigabyte 1660s(çift fan) sıcaklık değerleri

81 sabit gidiyor 1)normal mi? 2)ne kadar açık kalsın? 3)işlemci r5 3600 77 derece sorun olur mu
  5. Mriguana

FurMark testi ve sıcaklıklar

Ekran Kartı FurMarkta 80 derece ama işlemci de 80 derece oldu işlemci için endişeleniyorum bunu bu kadar uzun süre bırakmam sorun yapar mı? GPU:Gigabyte 1660s (2 fan) CPU:R5 3600
  6. Mriguana

ekran kartı fanları dömmüyor

ekran kartı fanlsrı dönmüyor şu an belli bir sıcaklığa ulaşması falan mı lazım? da3
  7. Mriguana

linkini bıraktığım arkadaşın sıcaklığı sorun çıkarır mı

https://www.hepsiburada.com/gigabyte-nvidia-geforce-gtx-1660-super-oc-6gb-192bit-gddr6-ekran-karti-gv-n166soc-6gd-pm-HB00000QE7Q4?wt_gl=cpc.6802.dsa.elk.it-bilgisayar-bilesenleri&gclid=CjwKCAjwtNf6BRAwEiwAkt6UQu9vHiVXyChEssslefCyxeAxS5VvYNo4U7UNJ-T-pxPD4uUhomTSJxoCipEQAvD_BwE da sistem 3'teki kart
  8. Mriguana

1660Tİ VE 1660S arasındaki performans farkı ne kadar?

bu iki kart arasındaki performans farkı(ASUS DUAL)?
  9. Mriguana

Inno3D Ekran kartları nasıl ?

Game Garajda Inno3D kullanılan sistemler vardı güzel gibi duruyodu ama Inno3D'den emin olamadım.
  10. Mriguana

xfx rx 5600 xt thicc ii pro nasıl ?

Başta DA SISTEM 2 almak istiyordum ama ITOPYA'ya güvenemiyorum o yüzden El Capitan'a bakmaya başladım hoşuma gitti ama xfx rx 5600 xt thicc ii pro bu arkadaşın biraz sıcak çalıştığını düşünüyorum. Sizce bu kart nasıl bir de da sistem 2 alınır mı?
Geri