Arama sonuçları: *

1. Elmeryy

Yardım nvidia denetim masası ölçeklendirme ayarlarını değiştiremiyorum

hiç bir şeye tıklanmıyor
  2. Elmeryy

Yardım ACİL YARDIM Nvidia Image Scaling açtıktan sonra ekran kartım kullanılamaz oldu

beyler nvidia nis açtım uygula deyince pc siyah ekran oldu her mouse tıkladığımda ding ding sesi geldi kapadım yeniden açtım nvidia denetim masası açılmıyor ayarlardan da monitör hz sini ayarlyamıyorum 64hz ye düştü nolur acil yardım GÜNCELLEME: EKRAN KARTIM TAMAMEN GİTMİŞ 1672607238...
  3. Elmeryy

ekran kartıma en güncel driverı nasıl kurarım

tlauncherda driver sorunu yaşıyorum nvidia kendi sitesinden otomatik sürücü arama tuşu çalışmıyor manuel arayıp indirince de olmuyor driverbooster ile güncelleyince olmuştu ama o da wi fi yi bozdu nasıl en güncen driverı indirebilirim
  4. Elmeryy

FurMark Sonuçlarım İyi mi GTX 1650

1920X1080 8X MSAA 1920X1080 4X MSAA 1920X1080 2X MSAA Sonuçlar nasıl sizce? (Fanlar %40 ile çalışıyor performans normal ayarında.)
  5. Elmeryy

1660 Super vs 1660Tİ

Merhaba beyler bayanlar 3k ya hem 1660ti hem 1660 super ilanı buldum, bende 1650 var yükseltmek istiyorum sizce hangisi alınır hangisi daha güçlü...
  6. Elmeryy

Ekran Kartı Overclock GTX 1650

GTX 1650 Kullanıyorum biraz daha performans istediğim için ekran kartı drivrerından performansı %120 ye çektim bu ayarın gözle görülür bir etkisi olur mu ayrıca bu overclock sayılır mı performans artışı gözlemlermiyim
  7. Elmeryy

XFX Speedster SWFT 210 RX 6600 128 Bit GDDR6 8 GB Ekran Kartı 5.7k

https://www.tebilon.com/xfx-speedster-swft-210-amd-radeon-rx-6600-8gb-gddr6-128bit-dx12-amd-ekran-karti/
  8. Elmeryy

Ekran Kartı Driver Ayarları

beyler örneğin fan hızını %100 yapsam bir sıkıntı çıkarmı fanlarda yıpranma vs veya güç hedefi ve fanları sona çekersem ekran kartı yanarmı en iyi performans için hangi ayarları önerirsiniz
Top Bottom