Arama sonuçları: *

1. S o r r o w

Nedir bu Arc B580 ekran kartı?

Arkadaşlar yeni çıkmış galiba fikirlerinizi merak ediyorum hem bilgilenmiş olurum
  2. S o r r o w

2. el ekran kartı almak ne kadar mantıklı?

10500 TL'ye sarı sitede param güvende yöntemiyle 3 fanlı powercolor red devil rx 6800xt 16gb satıyorlardı pek anlamıyorum bu işlerden ama sanırım fiyatı iyiydi sizce 2. el mantıklı mı? almayacağım bu arada merak ettim
  3. S o r r o w

16000 tl civarı ekran kartı önerisi

RTX 4060 bakıyorum ama farklı düşüncelere açığım aklınızda güzel fikir varsa belirtirseniz sevinirim
  4. S o r r o w

Bu fiyata bu ekran kartı alınır mı?

https://www.n11.com/urun/msi-nvidia-geforce-rtx-3070-ti-suprim-x-8-gb-gddr6x-256-bit-ekran-karti-2078938?magaza=techtone&utm_source=comp_epey&utm_medium=cpc&utm_campaign=epey_genel Arkadaşlar ekran kartı bu. Sizce alınır mı?
  5. S o r r o w

3070 için en iyi marka

Arkadaşlar arkadaş 3070 alacakta TI mı onu bilmiyorum ama hangi marka en iyisi olur? ASUS mu MSI mı siz söyleyin, teşekkürler
  6. S o r r o w

Ekran kartlarında TI olması ve ti olmaması çok fark ediyor mu?

Arkadaşlar ekran kartlarında sonlarında olan TI , SUPER gibi terimler bu tür yazıların olmadığı ekran kartlarına göre çok fark yaratıyor mu? Almayacağım sadece merak ettim.
  7. S o r r o w

Gtx 1050 ti ekran kartımda drop sorunu var

Öncelikle selam... Arkadaşlar çok iyi bir sistemim olmamasına rağmen işime gayet iyi yarıyordu lakin birkaç haftadır drop girmeye başladı,FPS'ler nedensizce düşmeye başladı bi çözüm var mıdır çok aradım. Ekran kartı : GTX 1050 TI 4GB
Geri