Arama sonuçları: *

1. L

AMD 20.7.1 Sürümü.

Arkadaşlar sanırım yeni sürüm çıkmış. 20.5.2'ye ne oldu acaba? Bu sürüme geçmeli miyiz? WHQL Sertfikası ne zaman gelir?
  2. L

Fortnite oyundan atma sorunu.

Fortnite normal oynuyodum ve son bir gündür oyuna girerken atıyor. Oynaya basıyorum sırada oyun buluyor ve yüklenince yükleme tam yükleniyor ve oyundan atıyor. Kreatif moduna girebiliyorum tek başıma fakat herhangi bir online moda giremiyorum tam girerken atıyor çözümü nedir? Dosyaları doğruladım.
  3. L

Kullanımda bir sorun var mı?

Arkadaşlar oyunlarda ekran kartım ve işlemcim kendini tam kullanmıyor. Lolde %13 %18 falan kullanıyor ve 200fps oynatıyor. Hiçbir ayar yok kısıtlamayla alakalı neden acaba? Çoğu oyunda bu şekilde az kullanıyor. 70 80 kullanımlara ulaşmıyor.
  4. L

Güç Tüketimi Kaç W Olmalı?

Ekran kartım sitesinde 160W güç tüketimi diyor. Ben stress testinde 126 gördüm 99 kullanımdayken. Bazen ise oyunda 130a kadar çıkıyor bu sağlıklı mıdır acaba?
  5. L

RX 5600XT Driver Hakkında

Selamlar dün bilgisayarımı aldım ve sistemimde sapphire pulse rx 5600xt ekran kartı bulunuyor ve cs go yu indirdim oynadığımda bazen yani 25 30 dkda bir oyunda bir donma oluyor 1 saniyelik fps düşüyor ve kullanım azalıyor. Bunun driverler ile alakası var mıdır şu an 20.5.1 kullanıyorum birazdan...
  6. L

Ventus ve Mech serisi nedir?

Arkadaşlar selamlar. Ben MSI markasının Ventus ve Mech modellerinden olan birçok hazır sistem gördüm. Bu ekran kartları GP model peki ya bu model nedir? Bazı kişiler GP modelinde ısı sorunları çözüldü alabilirsiniz diyor. Bazı kişiler ise GP modellerinde ped sorunu var dolayısıyla ısınıyor...
  7. L

RYZEN 5 2600 RX 5700 DARBOĞAZ YAPAR MI?

Merhabalar iyi akşamlar dilerim. Ryzen 5 2600 ve rx 5700 darboğaz yapar mı?Yapıyorsa rx 5600xt yaparım kartı daha iyi olur mu? Hem de ekonomik açıdan bi 500tl lik farka değer mi?
  8. L

Ekran Kartı Serisi Hakkında Soru Soracağım.

Selam arkadaşlar. MSI RTX 2060 SUPER VENTUS GP OC 8GB 256 bit Ekran kartı nasıldır? topladığım bir sistemde kullanacağım da. Isınma gibi sorunları var mıdır? Kullananlar varsa önerir misiniz?
  9. L

KİLİT

Arkadaşlar selam. El capitan almayı düşünüyorum fakat aklıma takıldı: RX 5600XT THICC III ULTRA ile RX 5600XT THICC II PRO Arasında kaç derece sıcaklık farkı olur? FPS'de bir değişiklik olur mu? THICC II aldıysanız sıcaklık değerlerinizi paylaşırsanız sevinirim. Aradaki farka değer mi?
  10. L

EKRAN KARTI SEÇİMİ

Arkadaşlar selam 2 ekran kartı arasında kaldım RTX 2060 OC GTX 1660 SUPER OC aradaki fiyat farkı değer mi
  11. L

EKRAN KARTI GİRİŞLERİ

Merhabalar bir sorum olacaktı yakın zamanda bilgisayar almayı düşünüyorum büyük ihtimal bu sistemin ekran kartı rtx 2060 oc gtx 1660 super oc büyük ihtimal bu ikisinden biri olacak peki ya bu ekran kartlarının girişleri nelerdir? benim monitörümde VGA ve DVI girişleri var yeni bir kablo alıp...
Geri