Arama sonuçları: *

1. EmRyzz

MSI VENTUS XS OC RTX 3060 12GB Furmark değerleri

Bugün ikinci elden üç fanlı bir RTX 3060 12GB ekran kartı aldım. 0XMSAA ve 8XMSAA seçenekleriyle test yaptım. Sizce değerler normal mi?
  2. EmRyzz

3000 TL İkinci el Ekran Kartı

Arkadaşlar elimde RX 560 4GB modeli var ve ekran kartımı yükseltmek istiyorum ve max bütçem 3000tl ikinci elde ne önerirsiniz. Ayrıca elimdeki R3 3100 ile sorun çıkarmayacak kart önerirseniz teşekkürler
  3. EmRyzz

RX 560 4GB için en iyi Radeon ayarları (CSGO)

Arkadaş RX560 var elimde ve csgoda en iyi fps i almak istiyorum oyun içi ayarların kodların tamamını yaptım bilgisayar ayarları da tamam fakat Radeon ayarlarını bilmiyorum yardımcı olur musunuz
  4. EmRyzz

A320M-H anakarta RX 560 takılır mı

Arkadaşlar RX560 4GB Biostar modeli hakkında güç girişinin olmadığını duydum bu doğru mudur ve RX 560 ı alınca eğer güç girişi yoksa nasıl takmaliyim
  5. EmRyzz

Biostar RX 560 4GB alınır mı

Arkadaşlar PC parcalarim hazır ve ekran kartı almam gerekiyor kesinlikle sıfır olmak zorunda bildiğiniz gibi stok sorunu olduğu için Biostar RX 560 4GB alacağım sizce alınır mı Biostar markasinin sorunu varmı
  6. EmRyzz

1050 ti FurMark testi değerleri

Arkadaşlar kartın modeli ASUS ROG STRİX GTX 1050Tİ grafik tasarımında kullanıldı 2.el alıyorum bu değerler normal mi (8X MSAA ile yapıldı )
Geri