Arama sonuçları: *

1. P

Yeni ekran kartı almam lazım mı?

İşlemcimi i7 9700K olarak güncelleyeceğim ama ekran kartım RX 6800XT olarak kalıyor bu durumda çok sorun yaşar mıyım yoksa bir şekilde bu kartı da RTX 5070Ti falan yapmam mı gerek iyi performans için? Öyle bir bütçem yok ama işlemci değişince kart yüzünden sorun çıkacaksa sistemden komple...
  2. P

Nvidia ekran kartı kiralanabilir mi?

Aİ ile alakalı birşeyler denemek istiyorum ama Nvidia ekran kartı gerekiyor zaten sistemime çok güvenmiyorum oyunlarda bile donuyor o yüzden Nvidia ekran kartı kiralamayı düşündüm bunu yapan yerler var mı?
  3. P

Ai için Nvidia mı gerek?

İnternette araştırdığımda ekran kartında Cuda olması zorunlu gibi bir şey okudum o yüzden AMD kartla yapılamaz diyordu doğru mu bu? Nvidia bu konularda daha iyi onu biliyorum ama AMD hiç mi yapamıyor onu anlamadım.
  4. P

FSR açsam zararlı mı?

Bazı oyunlarda FSR var ve bunu Ultra Performans modu olarak açınca FPS baya artıyor bunu açmamda bir sorun olur mu ekran kartım AMD olduğu için DLSS kullanamıyorum.
  5. P

RTX 5050 alayım mı ?

Geleceğe dönük olsun diye AMD karttan RTX karta geçmeyi düşünüyorum sizce RTX 5050 alınır mı yoksa 5060 için zorlanır mı veya başka kart mı?
  6. P

AMD kartı olanlar oyun oynayamayacak mı?

Biliyorsunuz yeni oyunlar zorunlu RTX ile gelmeye başladı, bu durumda RTX desteklemeyen AMD kartı olanlar oyunu açamıyor mu? Nvidia eski kartlarına RTX desteği getiren güncelleme yapmıştı AMD de yapar mı acaba? Ona göre kartımı satayım da RTX kart alayım.
Geri