Arama sonuçları: *

1. I

Ekran kartına ek soğutma

söyle bir şey yaptım 😅 kendisininde küçük bakır bi pasif soğutması vardı üstüne bunuda koydum arasına termal macundamı sürsem gerçi böyle bile fazlasıyla ısı çekiyor(aorus 1070ti)
  2. I

Ekran kartımın oyuna girince ledi yanıp sönüyor

gıgabyte aorus 1070 ti kullanıyorum tam 8 pin güç girişinin üstünde bir led var oyuna girince o led yavaş bir şekilde yanıp sönüyor bakımlarını yeni yaptığım halde sanki biraz fazla ısınıyor gibi geliyor psu 550w dandik bir şey işlemci i7 3770k anakart ise bugatek h61
  3. I

Ekran kartım anormal davranıyor

en küçük zorlamamda anormal davranıyor daha oyunun lobisindeyken başlıyor benim ekran kartımın güç girişinin üstünde bir led var anormal bi güç alımı veya yetersiz güç alımı olursa yanar yanıp sönüyo en küçük zorlamada ekran kartına giden 8pin kablosu özellikle erkek tarafı olmak üzere çok...
  4. I

Alran kartım anotmal çalışıyor

en küçük zorlamamda anormal davranıyor daha oyunun lobisindeyken başlıyor benim ekran kartımın güç girişinin üstünde bir led var anormal bi güç alımı veya yetersiz güç alımı olursa yanar yanıp sönüyo en küçük zorlamada ekran kartına giden 8pin kablosu özellikle erkek tarafı olmak üzere çok...
Geri