Arama sonuçları: *

1. kelomerosan

Rtx 5080 Düşük performans :/

Arkadaşlar rtx 5080'i test etmek için cyberpunk açtım, dlss açık raytracing kapalı ve 70 fps görüyorum 1440p'de bu nasıl bir saçmalık zaten 6800 ile aynı performansları görüyordum. Ayrıca Mfg göremiyorum, ray reconstruction açmama izin vermiyor ve şu dlss 4 ün transformer modelini göremiyorum...
  2. kelomerosan

Çözüldü✓ 5080 vs 7900XTX hangisini almalıyım?

Arkadaşlar 6800'den geçeceğim de vade farksız 6 ay taksitli 5080 buldum ama fiyat farkına değer mi çok emin olamadım, görüşleriniz nedir? Edit: Sonradan gelen arkadaşlar için, 6 ay vade farksız 5080 aldım, ray tracing için dizdiğim bir pc o yüzden bu tercihi yaptım
  3. kelomerosan

Rx 5600xt mi 1070 ti mı?

Arkadaşlar bugün ikisibi de alabilirim, ikisi de 3.500 lira, hangisi sizce? https://shbd.io/s/AzWOXjtQ https://shbd.io/s/vbZzCBoS
  4. kelomerosan

Test etmeden ekran kartı alınır mı?

Fiyatı iyi gibi geldi ama test yok, sizce alınır mı? https://shbd.io/s/AzWOXjtQ
  5. kelomerosan

Hangi ekran kartını almak sizce daha mantıklı olur?

Arkadaşlar sistemimi satıp sıfırdan sistem toplamayı planlıyordum, ekran kartı 35k'yı çok geçmesin istiyorum. Ram, anakart, depolama ve güç kaynağını yurt dışından getirmeyi planladığımdan kötü olmayan bir bütçe kalıyor elimde. Aklıma 5 seçenek geldi hangisi daha mantıklı olur bilemedim, 2. el...
  6. kelomerosan

Sizce Rx 9070 türkiye fiyatı ne kadar olur?

Açıkçası 5070 hayal kırıklığına uğrattı beni, 5070ti almaya çalışsam taksitsiz mümkün olmaz ama ign'in benchmarkını gördüm ve 9070'in performansı hiç kötü durmuyor? Gerçekliği ne kadar yansıtıyordur bilmem ama genel tablo öyleyse acaba 9070'e mi yönelsem diye düşündüm. Sizce Türkiye çıkış fiyatı...
  7. kelomerosan

Yardım Ekran kartından görüntü gelmiyor

Arkadaşlar monitör, kablolar, her şey takılı ama görüntü gelmiyor. Güç kabloları tam takılı, farklı hdmi kabloları denedim ve farklı konsol bağlayıp monitörün yuvasında sıkıntı olmadığını gördüm. Gpu ya güç gidiyor, çalışıyor ve fanları dönüyor ama hiçbir görüntü alamıyorum. Ekran kartı 3 fanlı...
  8. kelomerosan

Ekran kartı almaya kasam ile gideceğim, ne yapmalıyım?

Evime çok yakın olduğundan kasam ile gideceğim orda takıp çalıştıracağım. Hem kasama sığıyor olması lazım onu kontrol edeceğim hem de psu'm yetecek mi onu kontrol edeceğim. Occt var furmark var bi de orada taktığımda çalıştırabilmek için driverları nasıl indireceğim, şimdi pc de nvdia driverları...
  9. kelomerosan

2. el Rx 6800 almadan önce neleri sormalıyım

Arkadaşlar linkini attığım ilandaki RX 6800'ü almak istiyorum ama neler sormam gerektiği konusunda yardımcı olabilir misiniz? Ayrıca kasama sığıp sığmayacağından emin olamadım, Dark'ın guardian kasası ama mezura ile bakınca nerdeyse fana kadar geldiğini gördüm bir sıkıntı olur mu? Bir de...
  10. kelomerosan

3060ti vs 3070 hangisini almalıyım

Arkadaşlar ekran kartını 2. el alacağım, bu iki model arasında 1.000 lira gibi bir fark var sizce hangisini almalıyım. Genel olarak yeni çıkan AAA oyunları oynuyorum ve derdim 1080p de uzun yıllar ayar kısmayayım, açabiliyorsam rtx açayım. İşlemcimi 2024 gibi almayı planlıyorum ama onu karttan...
  11. kelomerosan

Sürücümü güncelleyemiyorum

Arkadaşlar yaklaşık 2 ay önce 2. el 1660s almıştım ama geçenlerde driver günvcellemeye çalıştım ama güncelleyemiyorum. şu an 466.47 de fakat her kuruluma basışımda şu ekran çıkıyor
  12. kelomerosan

Lol'de 1660s ile 80 fps alıyorum?

Arkadaşlar en düşük ayarlarda bile böyle yapıyor, god of war da yüksek ayarlarda 60 fps veren kart niye böyle yapıyor anlamış değilim. Aynı şey rx 570'imde de oluyordu sadece lolde fpsi az veriyordu ve gene 1660s e yakın fps veriyordu. Sorunu bilen var mı?
  13. kelomerosan

2. El ekran kartı alırken sorulması gereken sorular

Arkadaşlar kartımı seneye zamları gelmeden yükseltmek istiyorum. 1660s buldum bir tane uygun fiyatlı temiz gözüken. Sormam gerekn sorular nelerdir? Link: www.letgo.com/item/msi-1660-super-ventus-xs-oc-6gb-gddr6-192-bit-ekran-kart-iid-1634925701
  14. kelomerosan

Sizce ekran kartımı satıp yükseltmeli miyim?

Arkadaşlar şu an rx 570 kullanıyorum, hala biraz daha gideri olduğunu düşünüyorum ama seneye 1660 süper leri 2600 liralara 2. el almak rüya gibi gelecek diye korkuyorum. Sizce şimdiki ekran kartımı satıp 2. el 1660s almak mantıklı mı?
  15. kelomerosan

İ3 3220 ile hangi ekran kartı gider?

Arkadaşımın kuzeni ona bilgisayarı verdi de, arkadaşım oyun tasarımcısı genel olarak unity blender gibi uygulamalar için kullanacak pc yi. En yeni oyunu açsın diye bir derdi yok fena olmasın yeter onun için. 6500 mantıklı olur mu sizce?
  16. kelomerosan

Rx 570 için eski driver nasıl yüklerim?

Arkadaşlar son birkaç haftadır Assassin's Creed Odyssey çöküp duruyordu. Bugün internette baktım ve anlaşılan 21.4.1 den sonra bu saçmalık insanlarda başlamış. Daha eski stabil bir driverı nasıl yüklerim şimdikini silip?
  17. kelomerosan

Ekrana bir şeyler oluyor. Endişelenmeli miyim?

Arkadaşlar daha önce hiç böyle bir şey olmamıştı. YouTube videosu açıyorum ve tam ekran yapınca böyle oluyor. Birkaç videoda denedim hepsinde oluyor. Yardım eder misiniz?
  18. kelomerosan

Çözüldü✓ Rx 570 Msi Kombustor'da 20 fps alıyor?

Sıcaklık 78-80 gibi kalıyor ve 1080p preset ini kullandım. Nomrla mi bu kadar düşük almam? 1598107488 Ben zor bir taneyi seçmişim problem ondaymış. Benim cahilliğim.
  19. kelomerosan

Çözüldü✓ Ekran kartı kullanım %0 a düşüyor

Arkadaşlar geçen ets2 oynarken fark ettim radeon software ı açınca. Kullanım yüzdesi sürekli Bi düşüyor Bi çıkıyor, anlamadım ne olduğunu çünkü oyunda hiç frame drop yemiyorum 60 fps te sabitledim ve çalışıyor normal. Acaba ets 2 çok zorlu bir oyun olmadığından mı böyle saçmalıyor? Ayrıca en...
  20. kelomerosan

Çözüldü✓ Ekran kartı fanları dönmüyor

Arkadaşlar ekran kartını taktım ve güç kablosunu da aldım ama fanlar bilgisayar açıldıktan sonra dönüyor 5-10 saniyeliğine ve aniden duruyor ve geri açılmıyor. Güç girişinin olduğu yerde mavi ışık yanıyor. Ekran kartı XFX RX570 Güç kaynağı 600W COOLER MASTER ELİTE V3
Geri