Arama sonuçları: *

1. StjeR

SmartAccess Memory kullanamıyorum

Ryzen 5 5600 ve RX 6800 XT kullanıyorum, anakart Gigabyte B550 Gaming X V2. Smart Access Memory etkinleştiremiyorum neden olabilir?
  2. StjeR

FurMark değerlerimi kontrol eder misiniz?

SS almayı unuttum, 2560x1440 çözünürlükte Anti-Alising kapalı şekilde 10 dakika boyunca yaptım. %100 kullanımda %60 fan 72 Dereceydi. İkinci el MSI Gaming X Trio RX 6800 XT aldım bugün geldi, test değerleri normal mi?
  3. StjeR

16 Pinli güç kaynağım için 24 pinli ekran kartı alabilir miyim?

Corsair CX750M PSU'm var, hazır kasa olarak afedersiniz denyonun tekinden almıştım. O zamanlar yaşta küçüktü hiçbir parçanın kutusunu içeriğini vermemişti herif. O zaman aldığım ekran kartı 12 pin 8 pin olduğundan sıkıntı çıkarmadı. Şimdi bu hafta içerisinde RX 6800 XT alacağım, 8+8+8 güç...
  4. StjeR

Bu 2. El ilan size güvenilir geliyor mu?

Bu hafta veya ay başında RX 6800 XT almak istiyorum ikinci el olarak, böyle bir ilan buldum sizce güvenilir mi? https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-masaustu-buyuk-indirim-sifir-asrock-phantom-gaming-rx-6800-xt-16gb-1136278226/detay
  5. StjeR

2.el XFX RX6800 modelleri hakkında.

Arkadaşlar ben yakın zamanda 2.El RX6800 alacağım, sahibindende sebebini anlamadığım bir yoğunlukta bu 2.el mağazasını XFX modelleri işgal etmiş. Bildiğiniz bir sorunları mı var? Sebebi ne olabilir ve alabilir miyim? Örnek;
  6. StjeR

RX6800 Almalı mıyım?

Arkadaşlar merhaba, yakın zamanda işlemcim ve anakartımı güncelleyerek B550 ve Ryzen 5 5600 aldım. Aklımda 3060 veya RX6600 almak vardı, ama sonradan ikinci el 6700XT şimdi ise 6800 düşünmeye başladım. Üniversiteye gideceğim bu sene, bilgisayarımı yanıma alacağım ve arda kalan parçalarımla...
  7. StjeR

İkinci el RX6700XT mi yoksa Sıfır RX7600 mü?

İkinci elde çince kutulu bir sürü 6700XT satılıyor bunlara güvenmeli miyim? Türkiye garantilisi olan da var birkaç adet ama ikinci el bir şey hiç almadım daha önce bilemedim. 5500 ortalama fiyata 6700XT alabiliyorken 7000TL verip RX7600 almalı mıyım? Vram farkı da var arada o yüzden muallaka...
  8. StjeR

Yardım Sapphire RX580 Pulse Overclock yardımı

Arkadaşlar başlıkta modelim var, overclock için yardım istiyorum. İşlemcimi yeni yükselttim yeni ekran kartı alana kadar bir overclock yapmak istiyorum. Karta ideal bir overclock değeri de atabilirsiniz(Amd driverdan) veya discord da vereceğim aşağıda farketmez. Teşekkür ederim. İşlemci: Ryzen...
  9. StjeR

Öneri RX6600 vs RTX 3060 karşılaştırması

Fiyat farkını baz almadan bu kartlardan hangisini tercih ederdiniz ve neden? Eğer cevap RTX3060 ise sizce -şuanki- fiyat farkına değer mi? Konuyu, birkaç ay içerisinde bu kartlardan birini almayı düşündüğüm için açtım.
  10. StjeR

RX580 Undervolt yardımı

Merhaba, I5 7500 işlemcim darboğaz yapıyor neredeyse %20lere kadar, ekran kartıma undervolt yapmanın sorunu çözeceğini söyledi bir arkadaş önceki başlığımda. Undervolt konusunda cahilim, yardım edebilecek veya kapsamlı bir rehber atabilecek var mı? Teşekkür ederim.
  11. StjeR

Bilgisayarım sürekli çöküyor.

Tam olarak ne zaman olduğunu veya neden olduğunu anlayamadım fakat bilgisayarım öylece donup gidiyor ve tuşundan kapatıp açmak zorunda kalıyorum. Yapabileceğim neler var yazarsanız sevinirim. Sadece ekran donmuyor bu arada örneğin discordda konuşurken ekran donduktan birkaç saniye sonra seste...
  12. StjeR

Ekranım donuyor ve gelmiyor

Merhaba Sapphire RX580 Pulse kullanıyorum, eskiden yaşayıp düzelttiğim bir problemi tekrar yaşamaya başladım, oyundayken, video izlerken veya herhangi bir şekilde pc yi kullanırken önce ekranım donuyor, bir kaç saniye sonrada iki monitörümde sanki pc açık değilmiş gibi gidiyor ve ışıkları yanıp...
  13. StjeR

Sapphire RX580 Pulse ve Nitro+ Fanları uyumlumudur?

Sapphire RX580 Pulse ekran kartım var, benim beceriksizliğimden kaynaklı olarak fanlarından biri kullanılmaz halde. Aşşağıda linkini bıraktığım fanı aldım, bugün gelecek. Fakat üründe Nitro+ ekran kartı için olduğu yazıyor, iki ekran kartı modelinin de tasarımı (küçük farklılıklar haricinde)...
  14. StjeR

Sapphire RX580 Pulse 83 derece normal mi?

Evet arkadaşlar merhaba, iki sorum olacak fakat ondan önce sistem durumu ile alakalı bilgileri vereyim. Sapphire RX580 8GB OC Ekran kartım var, malesef benim sakarlığım sonucu fanlarından bir tanesi kırıldı. Şu an en çok ısındığı oyun PUBG ve 83 Dereceleri gördüm en yüksek, muhtemelen ekran...
  15. StjeR

Msi RX570 Armor 4GB

Arkadaşım itopyadan DA-V3.5 alacak, Msi Armor modellerine çok küfür eden var, fakat arkadaşım için 75-80 dereceler çok sıkıntı değil 80i geçmesin yeter kafasında. Bu ekran kartını alırsa pişman olur mu? 80 dereceleri geçme ihtimali var mı?
  16. StjeR

Sapphire RX580 Pulse fan uyumu

Sapphire RX580 Pulse ekran kartı kullanıyorum ve fanlarımdan bir tanesi kırık, yeni fan almam gerekiyor. Aşağıya bırakacağım linklerden hangileri uyumlu olur, hangileri güvenilirdir? 1- https://www.hepsiburada.com/sapphir...K54EYu5ltae7HAbH4c8270HENLIiPr3xoCQlEQAvD_BwE...
  17. StjeR

Sapphire RX580 Pulse Fan uyumluluğu

Sapphire RX580 Pulse ekran kartı kullanıyorum ve fanlarımdan bir tanesi kırık, yeni fan almam gerekiyor. Aşağıya bırakacağım linklerden hangileri uyumlu olur, hangileri güvenilirdir? 1-...
  18. StjeR

Sapphire ARGB Fan Uyumu

https://www.qp.com.tr/sapphire-nitro-rx5700-xt-icin-argb-ekran-karti-fani Bu fanlar Sapphire RX580 Pulse modeline uyar mı? İkiside 95mm kullanıyor.
  19. StjeR

Ekran kartı sıcaklığım normal mi?

Sapphire RX580 Pulse 8GB versiyonunu kullanıyorum, PUBG, GTAV gibi oyunlarda %100 yük altında iken nadir de olsa 83dereceyi gördüm ortalama olarak 75-80 arası gidiyor. Ekran kartının fanlarından biri kırık, tek fanla çalışıyor. Bu sıcaklık değerleri normal midir? Ek olarak eğer bilginiz var...
  20. StjeR

RX580 Pulse 8GB FAN Sıkıntısı

Arkadaşlar merhaba, bir konuda yardıma ihtiyacım olduğum için katıldım foruma, RX580 Pulse 8GB ekran kartım var, fanlarımdan biri kırılmış. Sıcaklık değerlerim %100 kullanımda 83 dereceleri gördü, hani bir zarar vereceğinden değilde daha soğuk çalışacabilecekken neden ekran kartımı zorlayayım...
Top Bottom