Arama sonuçları: *

1. 3

9070xt ekran kartımdaki coil whine derecesi normal mi

Arkadaşlar yeni rx 9070xt ekran kartı aldım ve aşırı bir coil whine sesi var gibi. Videosunun linkini aşşağıya koyacağım. Videodaki hali 270w çekerken çıkardığı ses. Çektiği güç 300w a geldiğinde ses daha da artıyor bu kadarı normal midir.
  2. 3

Oyun oynarken durduk yere vram kullanımı artıyor

Arkadaşlar yeni rx 9070xt ekran kartı aldım. Rdr2 oynarken başlangıçta 8gb olan vram kullanımı aynı sahnede bir süre sonra 16gb ye dayanıyor. Bunun bir çözümü var mıdır anormal bir durum olduğu belli acil yardım
  3. 3

Sapphire 9070xt pulse alınır mı

Hocalarım geçenlerde palit marka rtx 5070 ekran kartım için bir konu açmıştım. Kart aşırı çok sıcak çalışıyor ve aşırı fazla coil whine var. Satıp sapphire pulse 9070xt almak istiyorum. Çünkü güç kaynağımda 2x8 pin var. Biraz araştırdım sapphire pulse hakkında pek olunlu şeyler duymadım sizce de...
  4. 3

Elimdeki psu rx 9070xt ye uyar mı

Arakaşlar elimde fsp marka kasa var. Kasada fsp hydro k pro 750w 80+ bronz psu var. Bu güç kaynağı rx 9070 i besleyebilir mi. Aklıam takılan en büyük şey de 1x24 pin kablo var ve üstünde 300w yazıyor. 9070xt yük altında 300 w rahatlıkla geçiyor. Ne yapmam gerek
  5. 3

Msı mı asus mu tercih etmeliyim

Herkse kolay gelsin. Yeni bir ekran kartı alacağım. İki ekran kartı arasında kaldım. Benim için en önemli şey soğutma performansı. Tasarım çok umrumda değil. Performans zaten hemen hemen bütün ekran kartlarında aynı. Söz ettiğim ekran kartları. Asus prime rtx 5070 ve msı rtx 5070 12g gaming...
  6. 3

Ekran kartı bazı oyunlarda 78 dereceyi görüyor

Hocalarım kolay gelsin. Yeni sistem topladım. Ekran kartı palit 5070. Ekran kartım rdr2 2k maksimum ayarlarda dlss kapalıyken 74-75 dereceyi görüyor. İşlemcim 55-65 derece seviyelerinde. Battlefield 1 de 2k her şey maksimum ayarlarda ekran kartım 78 dereceyi gördü. Ama uzun süre orda kalmıyor...
Geri