Arama sonuçları: *

1. Saturn

Ekran kartı üstüne ıslak mendil

kasayı temizlerken babam ekran kartının üstüne çok hafif sürdü ıslak mendili direk kuru bezle sildim herhangi bir sıkıntı olur mu kasayı açtım şu an normal çalışıyor?
  2. Saturn

RTX 4060 Boşta 50 derece

boştayken 48 49 50 dolanıyor fakat fan 0 çalışıyor oyunlarda ise max 65 66 derece oluyor fan hızını boştayken biostan ayarlamalı mıyım yoksa böyle kalsın mı? Sıcaklıklar normalde boşta fan çalıştırınca 36 37ye düşüyor boşta fan çalışsın mı çalışmasın mı yani? 1707251775 böyle
  3. Saturn

Yardım Ekran kartı 2.Güç girişi

Resimdeki gibi ilk 6+2 ekran kartına bağlı diğer güç girişide buna bağlı bunu gizlemenin bir yolu var mıdır kötü gözüküyor. Psu XPG Valor Air'in içinde gelen gsming gen kasası
  4. Saturn

Ekran Kartı 2.Güç girişini saklayabilir miyim?

psudan 2 tane gpu güç kablosu geliyor yani 8 8 16 var biri boşta duruyor kötü görüntü oluşturuyor.Bunu saklamanın bir yolu var mıdır?
  5. Saturn

Galax RTX 4060 2.El kaç bin tlden gider?

ekran kartı 3 4 haftalık kaç k'ya gider.
  6. Saturn

RTX 4060 satıp 2.el RX 6700XT almak?

4060'ı alalı 2 3 hafta oldu ileri yönük 6700XT daha iyi olur diye düşündüm geçilir mi?
  7. Saturn

RTX 4060 satıp daha üst düzey bir ekran kartına geçmek?

işlemcim R5 5600 3 hafta önce falan aldım satsam kaç k'ya gider.Yerine üst düzey ne alınabilir?
  8. Saturn

Ekran kartı üstündeki barkod çıkarılmalı mı?

resimlere bakarken farkettim şu hdmi yazan şey barkod mu başka bir şey mi çıkarılması gerekiyor muydu?
  9. Saturn

4060 satıp ikinci el daha iyi bir ekran kartı almak?

arkadaşlar aklıma düştü işlemcim r5 5600 satıp ikinci el bir kart alınabilir mi alınırsa hangisi? psu 650w
  10. Saturn

Ekran Kartı kırıldı mı?

2.pin böyle arkadaşlar model rtx 4060 kırılmış mıdır lütfen kırılmamış olsun
  11. Saturn

Rtx 4060 Nasıl çıkarıcam

arkadaşlar acil ben o clipsi açtım normal yerine taktım ama ses gelmedi simdi cikarmak istiyorum ama o kilide elim ulasmiyor nasil acicam
  12. Saturn

Atı radeon hd 4800'nin en güncel driverini atabilirmisiniz ?

Acaba atabilirmiisniz ?
Top Bottom