Arama sonuçları: *

1. ʀᴇᴇɴᴋᴀʀɴᴇ

6700xtden rtx 5060a gecılır mı

bu vıdeodan da gordugnu gıbı elımdekı kartı satıp sızce gecmelıyım bence gecmelıyım en azından guncel bır kartım olmus olur sadece vram olarak bakm ayın mesela the last of us da aynı cozunurlık aynı grafık ayarında 6700xt de 9gb vram kullanırken 5060 da 7 gb vram kullanıyor gecmelımıyım
  2. ʀᴇᴇɴᴋᴀʀɴᴇ

Öneri Red Devil 6700 XT kac TL'ye gıder

sadece fıyat almak ıcın konuyu acıyorum konu ıcınde satmak amacım degıldır kutusu faturası var kartın etıketı ustunde acılmamıs furmarkta 200watlarda 1600rpm cıvarı 78hotspot 61 derece normal sıcaklıgı 2k da 120 fps cw ve fan sesı var degerlerım bunlar sızce kaca gıder bu kart
  3. ʀᴇᴇɴᴋᴀʀɴᴇ

Çözüldü✓ Yüzde 1 ve yüzde 0.1 fpslerim cok dusuk

ekte ekledıgım gıbı the last of us 1 1 ve 0.1 degerlerım cok dusuk ve bunun sebebını bulamadım en son drıver dıye dusunuyorum en gunceldeyım sızın sorunsuz dedıgnız hangı surum var sıstem ımzamda yazıyor sankı 25.5.1 sorunsuzdu dıye hatırlıyorum
  4. ʀᴇᴇɴᴋᴀʀɴᴇ

Yardım Bu çizgiler neden oluyor

belli olması acısından yakından ve parlaklıgı fulluyerek cektım 2. resimde cok net oluyor bu cızgıler neden oluyor. ekran kartı drıverını sıldıgım zamanlarda boyle oluyordu drıver yukleyınce duzelıyordu ama suan drıver olmasına ragmen boyle oldu vramden suphelendım sıkıntı mı var dıye yok occt...
  5. ʀᴇᴇɴᴋᴀʀɴᴇ

6700xt den 3080e gecılır mı??

3080e gecmeyi dusunuyorum butcem o kadar cıkabılıyor ytden testlere baktım ortalama 20 fps var aralarında degermı
Geri