Arama sonuçları: *

1. LiderSaygın

Ekran Kartım Çok Isınıyor

Merhaba, kasamda önde 3 ve arkada 1 tane egzoz fanı bulunuyor. Ekran kartım kış ayında olmamıza rağmen 75-77 derece arasında gidip geliyor ve kasa camı acayip şekilde ısınıyor. Bugün kasa camı açık bir şekilde oynadım ve sıcaklık 66 geçmedi ve fanlar %92 çalıştı. Eskiden bu kadar olmuyordu. Şuan...
  2. LiderSaygın

Ayarlamalar Sonrası FPS Düşüşü

Merhaba öncellikle. Yeni harddisk aldım ve ssd deki oyunları silip yükleyip yada aktarmak zor geleceğinden dolayı formata başvurdum ve format attım. Pcyi baştan kurdum ve oyunları tek tek yükledim. Ancak şöyle bir sıkıntım varki oyunlara ekran kartı kullanımı çok düşük. En kolay örnek vereyim...
  3. LiderSaygın

Oyunlarda ekran kartı kullanımı düşük.

Merhaba öncellikle. Yeni harddisk aldım ve ssd deki oyunları silip yükleyip yada aktarmak zor geleceğinden dolayı formata başvurdum ve format attım. Pcyi baştan kurdum ve oyunları tek tek yükledim. Ancak şöyle bir sıkıntım varki oyunlara ekran kartı kullanımı çok düşük. En kolay örnek vereyim...
  4. LiderSaygın

Asus Dual RTX2060 A6G EVO 6GB GDDR6 192Bit Gaming Ekran Kartı

Arkadaşlar ilk gaming pcimi Donanım arşvinin sunduğu el captian toplama bilgisyarını yarın alacağım. Üzerinde standart olarak gelen rx 5600 xt yerine asus dual rtx 2060 ı seçtim. Sonuçta uzun süreli kullanmak istediğimden dolayı işlemcisi iyi iken ekran kartı da iyi olsun dedim. Sizce doğru bir...
Geri