Arama sonuçları: *

1. Ordulu

Çözüldü✓ Ekran kartım boşta %80 - %90 kullanılıp azalıyor

böyle bişi var ekran kartını çok kullanıyor. Sıcaklık normal 50 derece 48 derece. Bu nedir ?
  2. Ordulu

Hangi GTX1660 Tercih edilmeli?

hangisi daha iyi olur ?
  3. Ordulu

Ekran KartI Stokları Ne Zaman Gelir?

Yıl başına doğru mu gelme şansı var yoksa yazında mı gelebilir, yeni pc toplamayı düşünüyorum ve ekran kartı parası uçuk apu alıp ekran kartı stokları geldiği zaman takviye yapmayı düşünüyoru. Sizce stok ne zaman gelir?
  4. Ordulu

Tek Fanlı GTX1660S İş Yapar Mı ?

hazır sistem almayı planlıyorum ve sistemde Gtx1660S tek fan var kasada 2x fan var ancak takviye fanla havı akısını atrırabilrim diye düşünüyorum https://inventus.com.tr/dedicated/unlost/unlost_eco_v2.aspx sistem bu 1660S tek fanlı modeli mevcut kasada orda mevcut
  5. Ordulu

Elimdeki ekran kartini kaca okuturum

Imzamdaki ekran kartı sıfırı 1900tl lerde ben bunu kaça okuturum Biliyorum bu fiyata süperi alınır Ama elimdekini satıp super almayı planlıyorum 1900 tl den başlarsam 1700enkadar düşsem nasil olur
  6. Ordulu

ekran kartı mining nedir

bu mining nedir?
  7. Ordulu

Ekran Kartı Oc Yaparsam Sıkıntı Çıkarmı

Arkadaşlar msi afterburnerden yavas yavas değerleri arttırcam ama herhangi bir bişey olurmu acaba donması olsun pc reset atması olsun bunlar pcye bir sıkıntı yaratır mı?
  8. Ordulu

Ekran Kartım Yük Altında 58 Derece

sizce bu deger güzel mi
  9. Ordulu

Ekran Kartı Boşta Kaç Derece Olmalı

suan ekran kartım bosta 35 derece ama bunun kaç olması gerekir
  10. Ordulu

driverim guncelmi nasıl anlarım.

evet soru baslıkta
  11. Ordulu

Ekran kartinin kutusunun ustunde aura sync yaziyor bu nedir

Evet soru başlıkta Asus Rog kullaniyorum
  12. Ordulu

Asus Rog Gtx1650 vs Gtx1650supet Fiyat Farki

Bu üstteki 2 asus rog Strix arasındaki fark biri super ama super olamayan neden bu kadar pahalı? Hafi süperi yine anladım
  13. Ordulu

5600xt mi rtx2060 mi

Evet arkadaşlar 1 yıl para biriktiren ve asus rog gtx1650 den kurtulan ama hangisini alim bilemedim Rtx benim için çok önemli değil onu söylim daha çok performansa bakarim 1598384858 Yaw su oto düzeltmeden de biktim cüceler garip oluyor.
  14. Ordulu

5600xt yerine ne alinabikir

Ne alabilirim max 2500tl ye
  15. Ordulu

İncehesap gtx1650 almak isteyenler buraya

Bu gtx1650 almayın sakin ben yaptım siz yapmayın bunun yerine gidin gtx1650super alın lütfen beni dinleyin yoksa pişman olursunuz benim gibi 😭😭😭
  16. Ordulu

Gtx1650 asus rog oc

Arkadaşlar asus rog Strix gtx1650 gaming 4gb ye oc yapsam ama sağlam bi oc son performansı hangi ekran kartına denk gelir.
  17. Ordulu

Butun gtx1650 modelleri neler

Ornek Süper gibi
  18. Ordulu

Asus Rog Strix Avantaj ve dezavantajlari nelrr?

Bu konu hakkında bilgi sahibi olamk isterim.
  19. Ordulu

Rx570 8gb vs Gtx1650x4gb gaming

Arkadaşlar hangisi daha iyi ama bakin super deil düz olan
  20. Ordulu

Gtx1650 Gaming 4gb

Arkadasla r başlıkta belirttiğim ekran karti us görür mü r3 3100 ile? Markası asus rog strix
Top Bottom