Arama sonuçları: *

1. MrCodeX

AMD Ekran Kartı Kullananlar Sorun Yaşıyor mu?

Arkadaşlar an itibariyle 06.07.2024 tarihindeyiz. Bildiğiniz gibi amd ekran kartları f/p olarak oldukça iyiler ama çoğu kişi kartlarında sorunlar yaşadığını dile getiriyor. Önceleri neredeyse her gün amd kartlarla ilgili sorun yaşayan kişileri görüyordum. Bende amd gpu kullanıyorum ve arada...
  2. MrCodeX

Intel Arc Driver Güncellemesi 268%'a Varan Performans İyileştirmeleri

Asla satın almayacağım intel ekran kartı yeni driver güncellemesinde güzel fps artışları yaşamış. Bazı yapılan testler: Albion Online* (DX11) Up to 11% average FPS uplift at 1080p with Ultra settings Anno 1800* (DX11) Up to 33% average FPS uplift at 1080p with Ultra High settings Apex...
  3. MrCodeX

Super Serisinde Nvidia Dolandırıcılığı!

Nvidia yine bildiğimiz gibi.... İlgili video :D Abimiz burada 4080 superin dlls üzerinden 3080ti'a göre 2kat fazla fps verdiğini söylüyor... Sunumda gösterilen fps farkı (frame generation açık) 4080 super gücü frame generation kapalı hali bu mu yani :D Bazı küçük yaştaki...
  4. MrCodeX

🔥AMD KARTLARDA FSR 3 MOD + KURULUM 🔥

MOD SÜRÜMLERİ: 0.7.3 0.7.4 0.7.5 0.7.6 0.8.0 0.9.0 0.10.0 0.10.1 0.10.2 0.10.3 (bende olan sürüm) Bu modu fsr destekleyen çoğu oyunda kullanabilirsiniz BU LİNKTEN mevcut oyunlara bakabilirsiniz. Ben cyberpunk 2077 oyununda yaptım diğer oyunlarada aynı şekilde ekleyebilirsiniz. KURULUM...
  5. MrCodeX

Çözüldü✓ Ekran Kartında Farklı Bir Kartın Biosu Var!

Arkadaşlar 4-5 ay önce 2. el ekran kartı aldım oyun da veya ısınmasında herhangi bir sıkıntısı yok ama bugün bios sürümünü gördüm ve internette baktığım zaman o bios sürümünün rx6800xt'ye ait olduğunu gördüm ama benim kart xt olmayan düz 6800 bunu nasıl geri düzeltebilirim yada performansa filan...
  6. MrCodeX

Monitorü 120hz e alınca kalite 720p ye düşüyor

İyi günler arkadaşlar 144hz ekranım var piyasadan dolayı ekran kartımı sattım yerine amd hd6850 2gb aldım. Önceden hdmi ile kullandım sadece 60hz seçeneği vardı şimdi display kablo aldım 120hz alabiliyorum ama seçince ekranı 720p yapıyor nasıl düzeltebilirim. Windows ayarlarında ise 60hz de iken...
  7. MrCodeX

Ekran Kartsız PC Çalışırmı

İyi akşamlar arkadaşlar stok durumlarından dolayı şuan ekran kartı almayacağım. Ekran kartı hariç her şey var ben ekran kartı olmadan görüntü alabilirmiyim ? Anakart: B450M S2H İşlemci: ryzen 5 3500x Monitorümde vga girişi yok eğer görüntü gelecekse donüştürücü alacağım.
  8. MrCodeX

3000TL' ye Ekran kartı Önerisi

Arkadaşlar 3k bütçe var sizce hangi ekran kartını alabilirim. Şuan stok olmadığı içinde fiyatlar uçuk yani stok u beklemelimiyim ne zaman gelir ? yada yurtdışından getirtebileceğim az vergi çıkacak bir site varmı ?
  9. MrCodeX

Ekran kartı fanlarını durdurma

Arkadaşlar ekran kartı kendi kendine fan açıyor bunu nasıl kapatabilirim (otomatik fan ayarı kapalı, arkada oyun açık)
Top Bottom