Arama sonuçları: *

1. Cristo20

5060 8gb lol için alınır mı ?

Arkadaşlar işlemcim 7500f monitörüm 2k sadece lol oynuyorum kasam beyaz akvaryum ve beyaz kart arayışım vardı https://www.itopya.com/msi-geforce-rtx-5060-8g-gaming-trio-oc-white-gddr7-dlss-4-128-bit-ekran-karti_u31363 indirime girmiş gerçekten 1-2 haftadır 21-22 civarlarındaydı bu fiyata bu kart...
  2. Cristo20

Colorful 5070 beyaz alınır mı ?

https://www.n11.com/urun/colorful-rtx-5070-igame-ultra-w-oc-12gb-v-192-bit-gddr7-12-gb-ekran-karti-94130239?magaza=megabilisim&utm_source=comp_akakce&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_genel&adj_t=1daoycx8_1drl9spo&adj_campaign=Akakce_Genel arkadaşlar sistemim komple beyaz nvidia kart alıcam bu...
  3. Cristo20

20.000₺ beyaz ekran kartı önerisi.

Arkadaşlar şöyle bir sistem topladım beyaz ekran kartına geçmek istiyorum genel olarak LoL oynuyorum yılda 1-2 farklı oyun oynarım öyle söyleyeyim çift monitör var yan 1080p ana monitörüm 1440p bütçemi arttırabilirim beyaz nvidia kart önerilerinizi bekliyorum.
  4. Cristo20

Ekran kartı nasıl boyanır ?

Arkadaşlar merhaba beyaz sistem yapma aşamasındayım 6750xt rog strix kartım var değiştirmek istemiyorum kartı komple söksem sprey boyayla veya başka bir şeyle boyayabilir miyim ?
  5. Cristo20

Furmark Testinin Ekran Kartındaki Yük Durumları

Arkadaşlar merhaba çok uzun süredir bilgisayar kullanan biri olarak anlam veremediğim bir şey var onu soracağım ben 1 ay önce itopyadan efe uygaç shelby sistemi aldım gelen 6750xt strixte aşırı derecede coil whine vardı sistemi geri yolladım karta değişim çıktı bugün tekrar geldi sistem yeni...
  6. Cristo20

amd en doğru sürücüyü kurma

merhaba arkadaşlar 6750xt strix kartım var hayatımda ilk defa amd kullanıyorum en doğru sürücüyü nereden kurabilirim ?
  7. Cristo20

6750xt strix fiyat bilgisi?

Arkadaşlar merhaba 6750xt strix hazır sistemle gelecek bana lakin sadece lol oynadığım için kart çok fazla gelecek bana bunu hiç kullanmadan ne kadara satabilirim fiyat bilgisi olan var mı acaba ?
Geri