Arama sonuçları: *

1. Yasin / EsquaReD

Ati Radeon HD 5700 Series ekran kartı driverini nasıl bulabilirim

Arkadaşlar konudaki ekran kartının adını DXdiagdan aldım bunun driverini bulmamız lazım nedeni de masaüstünde kullanıyorum ama oyuna girince ekran gidip gidip geliyor denetim masasında ekran kartına dair bir program yok.
  2. Yasin / EsquaReD

Furmark Testinde 12 FPS aldığım yazıyor ?

Merhaba arkadaşlar furmark stres testi yaptım 15 dakikalık. Ekran kartım rog strix rx570. 1080 çözünürlükte 8xmsaa seçerek yaptım ama fps 12 olarak gözüküyor bu normal mi yoksa kartımda bir sıkıntı mı var ?
  3. Yasin / EsquaReD

İtopyadan Aldığım Ekran Kartını Garantiye Göndermek İstiyorum

S.a arkadaşlar, 1.5 yıl önce g2 sistemini sipariş etmiştim ve son 5-6 aydır ekran kartımda bir sıkıntı olduğu kanısına vardım. Ekran kartımı garantiye göndermek istiyorum fakat işleyiş nasıl ilerliyor. Hazır sistemlerden garantiye parça gönderen varsa bilgilendirebilir mi beni. Malum itopya...
  4. Yasin / EsquaReD

En iyi RX570 Sürücüsü Nedir?

Arkadaşlar ekran kartım rx570 ve driverinın kötü olduğunu düşünüyorum. En sorunsuz olabilecek sürücü hangisidir onu kurmaya çalışacağım.
  5. Yasin / EsquaReD

RX570 Aniden Sistem Görüntü Gitmesi

Selamun aleyküm Arkadaşlar yaklaşık 1 yıl önce g2 sistemi almıştım. İçerisinde rog strix rx 570 var. Başıma gelen soruna gelecek olursak bilgisayarım genellikle yeni açtıktan 3-4 dakika içerisinde aniden görüntü gidiyor, fare klavye ışıkları sönüyor ama kasadaki fanların ışıkları yanmaya devam...
  6. Yasin / EsquaReD

Amd Radeon Güncelleme Hata Sorunu

Merhabalar, Arkadaşlar dün Amd radeon ayarlarından yeni gelen 20.3.1 güncellemesini indirip kur dediğim zaman kurulma işlemi sırasında 1603 hata kodunu veriyor bunun sebebi nedir yardımcı olursanız sevinirim.
Geri