Arama sonuçları: *

1. DarkLegion3

Günümüzde GTX 1080 ekran kartlı kasa alınır mı? (15.000)

Sistemin kalanı şu şekilde: Intel 13400F işlemci (1 yıl civarı garantili) MSI GTX 1080 Ekran kartı G.Skill 24 GB 5200 MHz DDR5 Ram Bellek (2 sene garantili - faturalı) Gigabyte H610M H V2 Anakart (2 sene garantili - faturalı) 1 TB Kioxia Exceria Plus NVMe SSD 5000 mb/s (5 yıl garantili -...
  2. DarkLegion3

GeForce Experience servis yok hatası

Ekran kartımı güncelleyip yüklediğim oyunların grafiklerini ayarlayacaktım fakat hiç birini yapamıyorum Hesabımdan çıkılmış ve giriş yapınca bu sorunu yaşıyorum
  3. DarkLegion3

Yardım Laptopta amd ve nvidia ekran kartı var hangi driverı kurmalıyım?

Arkadaşlar laptopta GT540M ve HD Graphics 3000 ekran kartları var ama nvidamı amd mi driverini kurmam gerek bilmiyorum İşlemcisi: i7 2670Q Ram:8 GB
  4. DarkLegion3

Yardım Ekran kartım kendini kullanmıyor

Arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi ekran kartım %55 derecede kendini kullanırken işlemcim %91 oranında kendini kullanıyor bu çözülebilirmi? Bildiğim kadarıyla darboğaz oluyor bu donanımsal bir sorunmudur?
  5. DarkLegion3

1660 super 144hz monitör için uygun mu?

Arkadaşlar yeni monitör almayı düşünüyorum merak ettiğim 144hz monitör uygunmudur ekran kartıma neden sordun diye soracak olursanızda her oyunda 144 fps almadığım için merak ettim.
  6. DarkLegion3

Yardım Oyunlarda ekran kartıma nasıl yük bindirebilirim

Arkadaşlar işlemcim yeteri kadar güçlü olmadığı için oyunlarda yükü ekran kartına vermek istiyorum nasıl yapabilirim?
  7. DarkLegion3

Rx 590 çoğu oyunda yüksek fps alıyor neden herkes gtx 1660s veya 1650 öneriyor?

Başlıktada belirttiğim gibi youtubeye baktığımda rx590 gtx1660s ve gtx1650s den daha fazla fps alıyor neden?
Geri