Arama sonuçları: *

1. DeadPix

Yardım Nvidia Studio mu Game Ready mi?

Merhaba herkese hangi sürücüyü indirmeliyim. Aktif olarak hem oyun oynuyorum hem de render alıyorum. İkisini aynı anda kullanabilir miyim? Bir de buradan hangisini indirmeliyim ekran kartımı yazıp aşağıdakini mi yoksa yukarıdakini mi?
  2. DeadPix

Ekran kartımı göremiyorum

Merhaba 1060 3gb ekran kartım var nvidia denetim masasına basınca bu sorun çıkıyor 1680371966 görsel gelmemiş telefondan giriş yapıyorum kusura bakmayın 1680372024 Nasıl olduğuna dair hiçbir fikrim yok ama düzeldi hiçbirşey yapmadan hemde
  3. DeadPix

1060 6GB SLI DESTEĞİ VAR MI?

Merhaba herkese birkaç ay önce 240 hz monitör aldım. Şuan bazı oyunlarda istediğim fps leri alamıyorum aklıma acaba ekran kartımda SLI desteği var mı diye düşünmeye başladım. Epey de SLI desteği gözükmüyor. Ama youtube de 1060 ı SLI yapan kanallar var. İzlediğim videoda SLI 1060 6GB RTX 2060 6GB...
  4. DeadPix

Ekran Kartım Boşta 50 Derece

Merhaba herkese bilgisayarda oyun oynadığımda genelde ekran kartımın sıcaklığı ortalama 65 lerde oluyor max 80 i gördüm. Oyundan çıktıktan sonra youtube de video izlerken veya bilgisayarı boş bıraktığım zaman genelde 50 derecelerde oluyor. Acaba kasamın içi mi çok sıcak işlemcim mi sıcak bilmiyorum.
  5. DeadPix

MÜJDE MININGCİLERDEN KURTULUYORUZ!

Nvidia yeni ekran kartları üretiyor ve sadece mining performansını düşünerek. Böylece ekran kartı stoklarında sorunlarda kalkmış oluyor ama ne zaman çıkacak belli değil. https://www.webtekno.com/nvidia-cmp-madencilik-h106486.html
  6. DeadPix

Yurtdışından Arabayla Gelen Akrabaya 3060 ti Aldırmak

Merhaba herkese Almanyada yaşayan akrabamız var her yaz tatil için arabayla İzmire geliyor. Sizce 3060 ti aldırsam gümrük vergisi yer mi?
  7. DeadPix

GTX 1650 ve 1660 ın 1060 dan FARKI NELERDİR?

Merhaba sorum başlıktaki gibi ne farkı var?
Top Bottom