Arama sonuçları: *

1. Faveouls

Öneri AMD 24.2.1'i Stabil Bulamadim Alternatif Surucu Onerisi Yapar Misiniz?

Arkadaslar 24.2.1 ve 24.1.1 bana hic stabil gelmedi. Halen oyunlarda, uygulamlarda vs. bariz sorunlar yasiyorum. 24.1.1 oncesinden onerebileceginiz stabil surucu varsa cok guzel olur.
  2. Faveouls

2. Elden Gigabyte RX 6600 XT Eagle 8GB Ne Kadar Eder?

Radeon™ RX 6600 XT EAGLE 8G Bu kart 2. elden ne kadar eder. 1 yil daha garantisi devam ediyor. Bu karti satip, uzerine ekleyip 6800XT almayi dusunuyorum 2. elden.
  3. Faveouls

Yardım Adrenalin 23.10.1 İndirilemiyor

Diğer sürümler iniyor fakat bu sürüm inmiyor. İndirdim format atmadan önce denedim gayet güzel çalışıyordu şimdi format attım indirmeyi deniyorum bulunamadı hatası veriyor. Alternatif olarak orijinal dosyayı nereden indirebilirim.
  4. Faveouls

Şu An Kullandığınız Stabil AMD Sürücüsü Nedir?

Şu an AMD sürücülerinin durumu ortada. 23.9.3 kullanıyorum ama pek memnun değilim açıkcası. Siz ne kullanıyorsunuz?
  5. Faveouls

Amd Adrenalin Fabrika Ayarlarına Sıfırlayarak Kuramıyorum

Olay resimdeki gibi, fabrika ayarlarına sıfırla diyerek kuramıyorum. Çözümü var mıdır bunun?
  6. Faveouls

Gigabyte RX 6600 XT Gaming OC Pro 8G(4000TL'e Alınır Mı?)

Merhaba arkadaşlar, 2. el bi kart bakıyordum uygun fiyata 2. pc diziyorum. 4000TL'e Gigabyte RX 6600 XT Gaming OC Pro 8G buldum, garantisi daha yeni bitmiş elinden çıkartmak için satışa koymuş diye düşünüyorum. Kartın furmark testini falan aldım 60-63 derece max. Sizce alınır mı bu fiyata yoksa...
  7. Faveouls

AMD Driver Siyah Ekran Sorunu

Artık bilgisayarı kıracak sinire ulaşmış bulunmaktayım, beceriksiz amd driver mühendislerine buradan çok güzel şeyler söylüyorum öncelikle. 22.11.2-22.3 arasında tüm whql driverleri denedim hepsinde oyun esnasında siyah ekran olup geri geliyor. Competitive oyun oynuyorum ve tam kırılma...
  8. Faveouls

ASUS TUF GeForce RTX 3080 12GB Miningde %78 Unlocked Oldu mu?

Kart(AMAZON.JP) Konu basliginda bahsettigim kart linkini olusturdugum kart.
  9. Faveouls

Konuda Paylastigim Ekran Kartinda LHR Var mi Yok mu?

ASUS TUF GeForce RTX 3080 (amazon.jp sitesi)
  10. Faveouls

RX 5600XT 8000TL Fiyatı Nasıl? (1Yıl 6 Ay Garanti Süreli)

Arkadaşlar başlıkta belirtmiş olduğum kartıma 8000TL'ye alıcı çıktı. Yarın gelip alıcak okeylersem. 8000TL sizce bu karta göre nasıl fiyat. 1 yıl 6 ay garantisi kaldı ve ben mining yapıyorum bu kart ile, acaba garanti sonlarına kadar mining yapmaya devam mı etsem yoksa satsam mı? Aylık 1000TL...
  11. Faveouls

APU Devre Dışı Bırakınca Ekrana Görüntü Gelmiyor

Ryzen 3 2200g ve RX5600XT var elimde. Ryzen 3 2200g'yi normal kullanımda kullanıyorum RX5600XT ile de mining yapıyordum. Ekran kartıma alıcı çıktığı için furmark testi yapmam gerekti. Apu grafik işlemcisini devre dışı bıraktım ve monitörü ekran kartıma bağlayıp bilgisayarı yeniden başlattım...
  12. Faveouls

5600XT Satıp 3060 Almak Mantıklı Mı?

Arkadaşlar 6000-6500TRY civarlarında birkaç alıcı buldum. Acaba satıp şu 5800TRY olan 3060'ı alsam mantıklı olur mu? Benim ekran kartım Asus Tuf 3 Evo RX5600XT 3Fan modeli. Sizce böyle bir şey yapsam mı?
  13. Faveouls

En Stabil AMD Software Sürücüsü Hangisi?

Merhaba arkadaşlar şu an sizlerinde kullandığı, stabil olarak gördüğünüz bir sürücü var mı? 21.6.1'i indireyim dedim yeni teknoloji getirdiler diye bozuk çıktı, ben de yeni sürücü arıyorum.(Eski bu tarz konular var fakat o zamandan bu zamana kadar bir sürü güncelleme geldi, o yüzden yeni konu...
  14. Faveouls

Yurt Dışından Ekran Kartı Getirtme Süreci Nasıl İşler? (Almanya)

Arkadaşlar konuyu kısa tutucam, Almanya'dan tanıdıklar ile 2. el RTX 3080 getirteceğim, Türkiye'ye sokmak için kutunun açık ve ürünün kullanılmış olması gerekiyor ve faturası bulunması gerekiyor. Bunun dışında başka bir şey gerekli mi? 400-500 Euro gibi fiyata alacağım. Sınır var mı ülkeye...
  15. Faveouls

Arkadaşlar Radeon VII 2. El Fiyatı Ne Kadar Olur?

Arkadaşlar uzun süre sonucu mining için Radeon VII buldum.Bu ürüne ne kadar verilir?Garantisi bulunmuyor 2-3 yıl kullanılmış, ve 1 yıl garantisi duruyor olarak varsayıp 2 fiyat söyler misiniz?Teşekkürler.Sanıyorum ki mining yapılmış ama zaten bende mining yapcağım. 1611652836 @RevDeisDou @intel...
  16. Faveouls

Üzücü Ekran Kartı Fiyatı(5600XT 2100TL)

Alınma tarihi 20.06.2020 Sadece faturaya bakarak anlayabilirsiniz. Keşke bilgisayar yerine sadece ekran kartını alsaymışım der gibiyim :( (Konu Miningcilerden bıktım diyenlere karşı ddos korumalıdır, yazanın ekran kartı yanar)
  17. Faveouls

Arkadaşlar Mining İçin Kart Önerir Misiniz(Nvidia3000 veya AMD6000 Serisi)

Arkadaşlar stoklar yenilendiği gibi almayı düşünüyorum.Ben 3060Tİ olarak düşünüyorum sizin tavsiyeleriniz nelerdir? 6000-8000TL olarak düşünüyorum bütçemi, kesin değil şu an için.Son sorum 650W PSU'da şu an 109W ile 5600XT çalıştırıyorum.12V kanalı 600W çıkış veriyor.2 kartı bağlayabilir miyim...
  18. Faveouls

Ekran Kartını Sürekli Çalıştırmak Mı? Aralıklı Çalıştırmak Mı?(%100 Güç Kullanarak)

Arkadaşlar Asus Tuf Evo 3 RX5600XT Ekran kartım var.Ethereum yaparken max. 47 derece oluyor, 1600RPM ile o sıcaklığa sabitledim.Ben bu ekran kartını sürekli çalıştırsam mı yoksa 24 saat full çalıştırıp 1-2 saat bilgisayarı kapatıp tekrar başlatmam mı daha fayladı olur?Dönüşlerinizi bekliyorum.
  19. Faveouls

RX 5600XT Wattman Sorunu Nasıl Çözülür?

Arkadaşlar Warzone'da denemek için ayarları Ultra yaptım 2K'ya aldım Max. 58 derece gördü ve wattman hatası verip oyunu kapattı.Ben ekran kartı voltajını artırsam bu sorun ortadan kalkar mı? GPU Clock 1780'den 1820 yaptım VRAM hızınıda 1750'den 1860 yaptığımda bu sorun oluştu. Voltaj durumu...
  20. Faveouls

Radeon Adrenalin 20.11.3 Ray Tracing Extensions Destekleme Nedir?

Arkadaşlar Adrenalin 20.11.3 sürümünde support for Ray Tracing Extensions ve Added Vulkan Support eklentilerini yazmışlar nedir bu? Güncellemesini yaptım ama rtx gibi bir mod açıp kapama gelmemiş arayüze.
Top Bottom