Arama sonuçları: *

1. ?

Ekran kartı fan devrinin %100 de kullanmanın herhangi bir zararı olur mu ?

Ekran kartı fanı kullanım çok yüksek olsa da %60 civarlarında, ben bu devri kendim %100 e sabitlesem uzun kullanımda herhangi bir sorun yaratır mı, meacun değiştirip oc de yapıcam.
  2. ?

Yardım asboard gtx 1050 alınır mı ÇOK ACİL

2. el asboard gtx 1050 alınır mı ?
  3. ?

Yardım İkinci el piyasası... bıkmış durumdayım

bıktım. haftalardır 2. el ekran kartı arıyorum, biri dolnadırıyodu numaramı attım engelledi, biri satıyodu arkadaşı istemiş kıramamış ona sattı, tam dün 500 tl'ye gtx 1050 bulmuştum, yani birisi ilanı gösterdi; o fiyata o kartı kaçırmak istemediğimi, cidden alıcağımı yalnızca 1-2 gün beklemesini...
  4. ?

gtx 650 ti boost vs gtx 950

400 TL'ye gtx 650 ti boost kutulu mu, 550 TL'ye gtx 950 mi (950 de kutu mevcut değil)
  5. ?

gtx 650 ti boost alınır mı

400tlye 2. el asus 650 ti boost ekran kartı alınır mı ? Psu'm herhangi bir sertifikası bulunmayan 400watt frisby
  6. ?

Yardım ! Gtx 950 strix vs rx 550 2gb

Dostlar olay şu, Elimdeki kötü pcyi beni idare edecek duruma getirmek için bi yola çıktım; işlemcimi, işlemci fanımı değiştirip ram upgrade yapıp ssd aldım. Sırada ekran kartı var... Öğrenci olduğumdan 550 tl gibi bir param var, ve bu bütçeyi aşmama imkan yok (belki 50- 60 tl ) power supply'ım...
  7. ?

9500 gt ile cs go oynayamıyorum

Nvidia GeForce 9500 gt 1 gb 128 bit ddr2 ekran kartını i3 550 ile kullanıyorum, biliyorum çöp bir sistem ama cs go oynarken 800x600 en low ayarlarda bile sürekli drop yiyorum. Ne yapmam gerekli, ekran kartı çok yetersiz ise güzel bir ekran kartı önerebilir misiniz
  8. ?

ekran kartı önerisine ihtiyacım var

İşlemcim i3 550, hangi ekran kartını kullanırsam tam performans alabilirim ?
Top Bottom