Arama sonuçları: *

1. K

Heaven Benchmark ile ekran kartıma test yapmak istiyorum

hangi ayarları kullanmalıyım stress testi yapmak istiyorum sıcaklığı hakkında bilgi almak için
  2. K

Radeon RX 5700 GAMING OC vs ROG STRIX Radeon RX 5600 XT

1. https://www.itopya.com/gigabyte-radeon-rx-5700-gaming-oc-8gb-gddr6-256-bit-ekran-karti/ 2. https://www.itopya.com/asus-rog-strix-radeon-rx-5600-xt-oc-6gb-gddr6-192-bit-ekran-karti/
  3. K

4gb vs 8gb ekran kartı farkları nelerdir?

4gb alınsa ne fark eder
  4. K

1.2K-2K ARASI F/P ekran kartı tavsiyesi

şuan rx570 4gb armor var satıp daha iyisini alabilir miyim sıfır olmalı bu fiyat aralığında öyle bir ekran kartı varmı
  5. K

ekran kartını ikinci slota takmak istiyorum

ekran kartımı ikinci slota taktım görüntü gelmedi geri ilk sloata taktım geldi PCI Express kablosu var yan çevirdim nasıl yapmalıyım
  6. K

RX 5600 XT Mech veya Gaming X alsam iş görür mü?

rx5600xt bakıyorum asus rog 4.3k.msi mech veya gaming x vs.. 3.5k civarı hangisi daha iyi ucuz olanı alsam iş görür mü
  7. K

itopya.com dan ekran kartıparçası alıcam güvenebilir miyim

itopya.com dan ekran kartıparçası alıcam güvenebilir miyim
  8. K

rx570 hakkında bilgi gerek

rx570 ekran kartım güncellemeleri yaptım eski drviverları siliyimmi resimedekileri
  9. K

rx 5700xt almayı düşünüyorum nasıl

işlemci olark i5 9400f var. psu 700w rampage. ekran kartı rx5700xt alırsam işlemcim besleyebilir mi veya daha ucuza daha iyi performaslı bir amd atbanlı ekran kartı varmı
  10. K

hangisi rx550xt ansıl

hangi model iyi ucuzluk olarak
  11. K

1660s nasıl

i5 9400f var işlemci olarak ekran kartımı gmaing x 1660super ile değiştirmeyi düşünüyorum daha iyisi varmı 2.500tl civarı ve hangi 1660s alıyım ventus var gamingx var bir sürü modeli var hangisi iyi
  12. K

sapphire rx590 nitro+ se almayı düşünüyorum daha iyi öneri varmı

sapphire rx590 nitro+ se almayı düşünüyorum aynı fiyat aralığında daha iyi ekran kartı varmı işlemci: i5 9400f
Top Bottom