Arama sonuçları: *

1. Mutluleymun

Laptopum ekran kartını görmüyor

Laptopum var ve aygıt yöneticisinde ekran kartım görünmüyor nvidia denetim masasına girerken nvidia gpu'su ile çalıştırılan ekran kullanılan bir ekranda değilsiniz diyor
  2. Mutluleymun

Arkadaşım driver güncellemiyor

Arkadaşımda 1660 ti var driver güncellemiyor herhangi bir sıkıntısı olur mu?
  3. Mutluleymun

Ekran kartımın sürümünü yükseltmeli miyim?

1050 ekran kartım var 456.55 sürümü yüklü şu an Nvidia'nın son sürümlerinin sıkıntılı olduğunu biliyorum yeni sürümü yükleyeyim mi? 456.55'de herhangi bir performans kaybı yaşamadım.
  4. Mutluleymun

Neden düşük fps alıyorum?

Arkadaşlar bende 1050 3gb ekran kartı ve i5 9300h işlemci var ama bu arkadaşta 1050'nin 2gb'lık versiyonu olmasına rağmen benden 2 kat fazla fps alıyor nasıl olabiliyor?
  5. Mutluleymun

Rx 5700'ün Nvidia tarafında rakibi?

Soru üstte sizce hangi kart rakibi?
  6. Mutluleymun

En iyi 5700xt hangisi?

Hem performans hem de soğutma olarak en iyi 5700xt hangisi?
  7. Mutluleymun

Rtx 2060 vs 2060 Super

Aralarında ne kadar fark olur sizce (fps olarak) ve aralarındaki farka değer mi?
  8. Mutluleymun

Nvidia yetkili servis

Ben Galax'ın 2060 Super ekran kartını almak istiyorum ekran kartında herhangi bir sıkıntı çıkarsa garanti olarak kime göndermem gerekiyor Galax'a mı Nvidia'ya yoksa aldığım siteye mi?
  9. Mutluleymun

Rtx 2060 super vs rx 5700

Hangisi alınabilir sizce? Rtx'e biraz daha yakınım Dlss ve Rtx özellikleri olduğu için...
  10. Mutluleymun

Galax RTX 2070 Super wtf mi Msı Rtx 2070S Gaming X 2 fanlı mı

Hangisi tercih edilmeli sizce https://www.teknobiyotik.com/galax-rtx2080-super-wtf-work-the-frames-edition-8gb-256bit-gddr6-ekran-karti-28isl6md49es.html...
  11. Mutluleymun

Rx 5700xt vs Msi Gaming X RTX 2070 Super

Arkadaşlar fiyat performans olarak değil de sadece performans olarak hangisinde daha iyi fps alınır?
  12. Mutluleymun

Nvidia Super ekran kartları aynı fps mi verir

2070 super almak istiyorum 4000 TL'lik ile 6000 TL'lik arasında kaç fps farkı olur?
Top Bottom