Arama sonuçları: *

1. A

2.el 5-6k arası ekran kartı önerisi

Arkadaşlar merhaba bütçe maks 6 bin sorun çıkarmayacak performanslı 2,el ekran kartı önerilerinizi bekliyorum birde işlemci için amd 5500 3600 arasında kaldım yardımcı olursanız sevinirim
  2. A

Xfx swft 210 vs Asus dual rx 6600

arkadaşlar merhaba hayırlı akşamlar hayırlı bayramlar forumlardan okuduğum kadarıyla galiba en iyi modellerden biri.bu 2 model sizce hangisi genel olarak daha iyi yada daha iyi bir model var mıdır hangi 6600 alınmalı görüşlerinizi yazarsanız çok sevinirim iyi akşamlar(fiyatlar genel olarak aynı)...
  3. A

Rx6600 alınır mı çok sorunlu mu

Arkadaşlar merhaba PC toplayacağım ekran kartı için bütçem kısıtlı ilk başta Nvidia düşündüm ama bu bütçedeki ekran kartlarında pek performans alamayacağımı düşündüm rx6600 cidden çok sorunlu mu sorunların çözümü var mı alınabilir mi 2025 de teşekkürler (bütçe 5k civarı)
  4. A

F1 ve valo için ekran kartı tavsiye

Arkadaşlar merhaba günaydın PC toplayacağım oynayacağım oyunlar f1 valo ve olursa hikayeli oyunlar kafam karışık amd den biraz gözüm korktu açıkçası amd düşünmüyorum bütçemde çok yok 2060 4-5 civarı 2060 süperler 5-6 civarı 3060 7 civarına bulunabiliyor 3060 çok zorluyor bütçemi PC yi Max 12 13...
Geri