Arama sonuçları: *

1. john

Çözüldü✓ ASUS PROART RTX 4060 Tİ COİL WHİNE

Evet arkadaşlar bu 3. ekran kartı deniyişim ve bundada colorfula göre biraz daha kısık seslisi var. Sanırım bunuda iade edip burda ekran kartı serüvenimi bitireceğim. video : 1702925583 ve şuan ses biraz daha da yükseldi. 1702925646 ürünü incehesaptan aldım buraya giderek iade edeblir miyim ...
  2. john

Çözüldü✓ UĞRAŞTIRMİCAK RTX 4060 Tİ 16GB EKRAN KARTI ÖNERİSİ

Evet arkadaşlar daha önceki yaşadığım olayı çoğunuz biliyorsunuz coloful marka 2 ekran kartı geçti elime 2 side arızalı en sonunda iadesini istedim. tabi 2 hafta önce 17-19k olan kartlar şuan 22k civarına çıktı. bu resimdekilerden 1 ini düşünüyorum. 6 taksitle alacağım. gainward 20.180TL ye...
  3. john

Çözüldü✓ İncehesaptan aldığım colorful rtx 4060 ti ekran kartı bozuk çıktı.

ekran kartını incehesaptan 26.11.2023 tarihinde sipariş verdim 28 ince ulaştı ama 29 unda anca açıp test edebildim ve sonuç. videodaki gibi ürün sıfır daha önce hiç açılmamış ama öyle bir bobin sesi var ki çıldırıyorum kaçtane kart gördüm böylesini görmedim ve bundan şunu anladımki colorful'u...
  4. john

Çözüldü✓ COLORFUL RTX 4060 Ti OC 16GB VS GAINWARD RTX 4060Ti PHANTER 16GB

Arkadaşlar sizce hangisi mantıklı ? nedeniyle yazarsanız sevinirim. COLORFUL RTX 4060 Ti OC 16GB : https://www.incehesap.com/colorful-rtx-4060-ti-16gb-gddr6-128bit-nb-ex-oc-16gb-v-dx12-gaming-oyuncu-ekran-karti-fiyati-67578/ GAINWARD RTX 4060Ti PHANTER 16GB ...
  5. john

Öneri Hangi RTX 4060 Tİ 16GB ı almalıyım ?

Beyler çok düşündüm ettim en mantıklısı şuanki indirimlerde bu diye düşünüyorum ısınma yok ses yok ve 3 fanlı mükkemel bi kart sizce ? öneriniz nedir ? işlemciyi R5 5600 alıcam inşallah bidahaki ay. 1080p de oynicam çoğu oyunu baktım 1080p ultra 120 fps üstü oynatıyor. (anakartım pcı 3.0)...
  6. john

Yardım Asus Tuf gtx1650 gaming Ekran Karti Sıcaklık Sorunu

Merhabalar olay şu kısaca anlatayım ekran kartımın fazla ısındığını düşünüyorum ve öyle zaten kartı servise bırakacağım fakat asus bakımı ücretsiz yapmıyormuş. bende elimde kanıt olsun diye ısındığına dair garantiden macunu yenilemelerini isteyeceğim. bu kartın güç girişli modeli elinde olan...
  7. john

Çözüldü✓ 11000 TL'ye Gigabyte Rtx 3060 Gamıng Oc Mi? Yoksa Zotac RTX 3060 Ti T. E. Almak Mı?

Yani biraz araştırdım almışken 1 kere alıyorum iyi soğutması olsun istiyorum bütçem de belli şuan tek içime ısınan kart ama aynı zamanda kullanırken ısınmayan kart...
  8. john

Yardım Görüntü ölçeklendirme (NIS) tam ekran sorunu.

Sorun tam olarak şu csgo da 1280x1024 de daha iyi bi görüntü olsun bulanıklık biraz gider diye açmak istedim fakat bu özelliği açıncada tam ekran'a ölçeklendir ayarı en-boy oranını koruda kalıp kilitleniyor. Amd ye baktığımda ise böyle bir sorun yok direk açıp girebiliyor bu ayarı. Neden böyle...
  9. john

wallpaper engine %25 GPU 0 - 3D kullanımı ekran kartı ömrünü kısaltır mı sizce ?

soru başlıkta güç kullanımıda orta olarak gözüküyor sizce bi zararı olur mu sıcaklıkta değişen bir şey yok. gpu bellek kullanımı 862 - 4gb ekran kartı. normal pgu kullanımı ise %40
  10. john

ASUS TUF ekran kartı serisi fan hızı neden bu kadar düşük?

evet konu bu asus tuf ekran kartlarında fan hızı çok geriden geliyor mesela örneğin tuf : 74 derecelerde 2000 rpm e yükselmişken diğer marka,model : 60 derece 2000 rpm de ? bunun nedeni nedir ? yani adamlar boşa mı koymş 4200 rpm e kadar hızı :d ? cidden benim ekran kartım asus tuf 1650 oc p...
  11. john

Ekran Kartı Sıcaklık Değerlerim Nasıl?

ekran kartım asus tuf gtx 1650oc p gaming değerler normal mi sizce , max 73 derece furmark fhd 8x msaa ekran kartışuan mesela masaüstünde youtube da felan gezinirkende 38-45 derece sizce nasıl ?
  12. john

Çözüldü✓ ekran kartımın bios unu nerden indirebilirim

fotoğrafta gözüktüğü gibi aynı ekran kartım sitede baktığımda sadece düz 1650 değişik bir markanın bios u var acaba buna yapsam sıkıntı olur mu yoksa hepsinin biosu farklı mı dır ? (bios güncellemek niçin derseniz birkaç sıkıtı var)
  13. john

Çözüldü✓ geforce experience performans bilgilerini yükleyemiyor

olay şu alt+z yaptığmızda önümüze çıkan menüde sağ da performans bulunuyor ona giriyorum fakat 1 saat beklesemde bilgiler gözükmüyor önceden fps i görebiliyodum sol üstde felann bu ayın 14 ünde bi güncelleme gelmişti yaptıktan sonra oldu tahminimce geforce ex. nin yeni güncellemesinden bunu...
  14. john

Yardım gpu fanım 1600rpm gösterip anında 3500 oluyor

ısınmaya başlayınca oluyor boşta bi sorun yok ve şöyle ki fanlarda ne ses artışı 1600 den 3500 e çıkınca felan hiç ses yok bi bianda gaz sesi geliyor ama oda egzoz fanı sıkıntılı ondan şüpheleniyorum lütfen yardım eder misiniz sizdede böyle gözüküyor mu ? veya bi sıkıntı var mı olur mu? 2.resim...
  15. john

Yardım gpu fanım 1600rpm lerden 3500 fırlıyo gözüküyor

merhaba sistemin 3 aylık ekran kartım asus tuf gtx 1650 oc 4gb fan kontol uygulamalarından baktığımda msı afterburner felan 1600 rpm den 3500 e fırlıyo gözüküyo bi anda ama ne ses ne bir belirti var sizce uygulamalarda mı sıkıntı yoksa ekran kartı mı sıkıntılı ? birde bilgisayar ısınmaya...
  16. john

Çözüldü✓ windows 10 oyun grafik tercihi seçiminde harici ekran kartım gözükmüyor.

windows 10 a geçirdim PC yi bütün güncellemeleri yaptım ama benim laptobumun 2 ekran kartı olduğu halde 2. yi amd radeon 7400m i görmüyor sorun nedir ?? herşeyi denedim arkdaşlar elle kurdum gene olmuyor her şey güncel ama intel hd 3000 i gösteriyor 2 sindede (konuyu doğru seçtiğimden de hiç...
Top Bottom